
INGREDIENTE
1 foaie de aluat de foitaj pufos de 300 g
friptură rece de pui (piept şi pulpă fără os mărunţite)
200 g ciuperci champignon
2 ouă
100 g caşcaval ras
1 ceapă
sare
piper
ulei
1 gălbenuş mic +1 linguriţă de lapte
Portii: 2 Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pui si ciuperci:
Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Se căleşte ceapa tocată mărunt în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi ciupercile feliate şi se mai lasă pe foc câteva minute.
Se potriveşte gustul cu sare şi piper.
Se pune compoziţia la răcit, apoi se adaugă caşcavalul ras şi ouăle.
Se pune foaia de aluat în tavă, se toarnă compoziţia, iar marginile se ung cu gălbenuşul frecat cu lapte.
Se coace la 190 grade C, pentru 25-30 de minute.
Se poate servi şi caldă şi rece.
Poftă bună!
sursa: www.bucataras.ro