Tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit în Timișoara, declarații în lacrimi. Părinții ei o așteptau acasă în ziua în care a fost omorâtă: ”Nu o mai învie…” / VIDEO

Tatăl Andreei, studenta ucisă de iubit în Timișoara, declarații în lacrimi. Părinții ei o așteptau acasă în ziua în care a fost omorâtă: ”Nu o mai învie…” / VIDEO

Părinții Andreei au ajuns la IML Tmișoara pentru a prelua trupul neînsuflețit al fiicei lor. Tatăl fetei a făcut declarații în lacrimi despre cum a primit vestea că fiica lui, pe care o aștepta acasă în ziua în care a fost o omorâtă, s-a stins din viață. Bărbatul este devastat de durere.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Andreea a fost omorâtă de iubitul ei, într-un moment al vieții în care avea tot viitorul înainte. Era o tânără cu o familie frumoasă, care o aștepta mereu să ajungă acasă, în Gorj.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Părinții ei au primit cea mai îngrozitoare veste a vieții lor, în urmă cu câteva zile, iar de atunci nu își mai găsesc liniștea.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Tatăl Andreei, studenta ucisă de iubitul gelos în Timișoara, a făcut declarații dureroase

La câteva momente după ce a ajuns la sediul IML, pregătit să ducă acasă trupul neînsuflețit al Andreei, tatăl ei a făcut declarații despre ultimele lor discuții și despre ziua în care fiica lui a fost măcelărită cu sînge rece de Mirel.

Bărbatul a mărturisit că a vorbit cu Andreea cu câteva ore înainte să moară, iar ea i-a spus că își face bagajele și pornește spre casă. Tânăra urma să se urce în autocar și să își contacteze părinții când va porni. Însă, nimic din aceste lucruri nu s-a mai întâmplat.

Tatăl Andreei a ăncercat să ia legătura cu ea, însă nu i-a mai răspuns niciodată la mesaje și la apeluri. În acel moment și-a făcut griji, a luat mașina și a pornit din Gorj înspre Timișoara. Ceea ce a urmat să afle a fost tragic pentru el.

Bărbatul știa că urmează ca Andreea să se despartă de Mirel

Tatăl Andreei crede că motivul gestului halucinant al lui Mirel ar fi fost o obsesie pe care ar fi avut-o pentru ea.

Bărbatul știa că Andreea nu își dorește să aibă o relație cu el și urmează să îi dea această veste. Însă, nimeni nu s-ar fi așteptat ca o astfel de decizie se va transforma într-o tragedie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191