Tatăl copiilor aruncați pe geamul hotelului din Botoșani, declarații cutremurătoare. Bărbatul și mama lui se pregăteau pentru aniversarea celui mic: ”Mi-a spus ce…”

Tatăl copiilor aruncați pe geamul hotelului din Botoșani, declarații cutremurătoare. Bărbatul și mama lui se pregăteau pentru aniversarea celui mic: ”Mi-a spus ce…”

La o zi după tragedie, tatăl copiilor aruncați pe geamul hotelului din Botoșani de mama lor a făcut declarații cutremurătoare. Cei doi se pregăteau de aniversarea celui mic, care a murit după ce a ajuns pe asfalt. Bărbatul este în stare de șoc.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

În urmă cu o zi, o mamă din Botoșani a luat o decizie extremă și să vrut să își ia viața atât ei, cât și copiilor ei, cu care s-a aruncat de la etajul hotelului în care s-a cazat. Femeia a ajuns pe un acoperiș deasupra geamului, unul dintre copii a murit, iar cel mare este în stare foarte gravă la spital. Tatăl celor doi copii a primit un mesaj de adio tulburător de la femeie cu doar câteva momente înainte de tragedie.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Tatăl copiilor aruncați de la geamul hotelului din Botoșani a făcut declarații

Bărbatul a primit un mesaj din partea soției sale, în care i s-au spus mai multe lucruri tilburătoare, însă acesta nu s-ar fi gândit la ceea ce urmează. Tatăl copiilor a declarat că femeia avea un comportament normal și în ultima perioadă s-a pregătit pentru aniversarea băiatului cel mic, care urma să împlinească trei ani în data de 26 august.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Lorela Babii, mama copiilor, le-a cumpărat inclusiv baloane li avea un comportament normal. Ei bine, lucrurile s-au schimbat în urmă cu o zi, când s-a cazat fără act de identitate la un hotel din Botoșani și a recurs la un gest care a dus la moartea băiețelului mic și la răni aproape imposibil de tratat în cazul celui mare.

Ce șanse de supraviețuire are celălalt copil

Băiețelul cel mare a ajuns internat la spital în stare foarte gravă, fiind în comă profundă. Medicii au făcut declarații despre starea lui, însă sunt foarte rezervați când vine vorba despre șansele de supraviețuire, având răni imposibil de tratat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191