Tatăl lui Sebi a auzit momentul în care fiul său a fost ucis de șoferul drogat din 2 Mai. Băiatul avea o cameră GoPro, care a pornit când Vlad Pascu l-a lovit

Tatăl lui Sebi a auzit momentul în care fiul său a fost ucis de șoferul drogat din 2 Mai. Băiatul avea o cameră GoPro, care a pornit când Vlad Pascu l-a lovit

Noi detalii șocante în cazul accidentului tragic din 2 Mai. Tatăl lui Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, a auzit momentul în care fiul său s-a stins din viață. Bărbatul a găsit camera GoPro pe care Sebi o avea la el, iar aceasta a pornit în momentul în care a fost lovit de mașina condusă de șoferul drogat.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

După ce a primit vestea că fiul său a murit, tatăl tânărului omorât de Sebi Pascu a mai primit o lovitură. Valentin a ridicat lucrurile fiului său de la poliție, iar în borseta pe care o avea la el a găsit o cameră GoPro. Aceasta a pornit în momentul în care Sebi Pascu l-a lovit mortal cu mașina. Bărbatul a ascultat întreaga întregistrare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Tatăl lui Sebi a auzit momentul în care fiul său a fost omorât de Vlad Pascu

Tatăl lui Sebi a ascultat o înregistrare de aproximativ 30 de minute, care a surprins întreg momentul în care fiul său a fost omorât. Valentin a auzit încă de la început bubuitura, scârțâitul roților mașinii lui Vlad Pascu, strigătele de ajutor ale copiilor răniți și speriați de faptul că Sebi era întins pe asfalt, însă și momentul în care trupul său neînsuflețit a fost pus în sac.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Valentin nu doar că este terifiat de ceea ce a auzit, însă este dezamăgit de modul în care autoritățile au gestionat acest caz. Bărbatul a spus că oamenii legii i-au dat hainele pline cu sânge și băgate într-un sac fără măcar să îl legimiteze.

De asemenea, nu înțelege de ce nu au ascultat înregistrarea, care ar putea să fie o probă incredibilă la dosar. Însă, Valentin nu se lasă și se va ocupa singur ca această probă să ajungă în instanță.

”Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera accea, exact în momentul impactului, a pornit. Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Poliţia nu mi-a cerut niciun buletin când m-am dus să iau hainele copilului meu, ei nici măcar nu au verificat borseta. Ei trebuiau să facă cercetarea la faţa locul să vadă exact ce aveau copiii. Mi-au dat hainele copilului cu sânge pe ele, în nişte plicuri.

După pomană, am urcat sus, parcă m-a îndemnat cineva. Am plâns şi eram cu privirea în gol şi, parcă, am avut o chestie: am zis bagă camera. Era descărcată. I-am dat drumul şi am văzut nişte filmări de-ale lor când se jucau, când erau în apă şi am văzut două filmări de câte 35 de minute.”, a declarat tatăl lui Sebi, Valentin.

Ce avere au părinții lui Vlad Pascu

După ce a ajuns cunoscut de o țară întreagă și au ieșit la iveală detalii controversate despre părinții lui, avocatul lui Vlad Pascu a contrazis acest lucru, spunând că face parte dintr-o familie simplă, iar părinții lui nu sunt oameni de bani gata.

Ei bine, se pare că Miruna și Mihai Pascu dețin, de fapt, peste 300 de imobile în București și terenuri care le-au adus în conturi câteva milioane de euro.

De asemenea, tatăl șoferului drogat care a omorât doi oameni este pasionat de mașini și este un împătimit al vitezei, conform videoclipurilor care au apărut pe Internet.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191