Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în 2 Mai, se teme de mușamalizarea cazului. Ce știe despre părinții lui Vlad Pascu: ”Pot face aproape tot ce vor”

Tatăl Robertei, fata ucisă de șoferul drogat în 2 Mai, se teme de mușamalizarea cazului. Ce știe despre părinții lui Vlad Pascu: ”Pot face aproape tot ce vor”

Tatăl Robertei a făcut noi declarații tranșante despre cazul tragic din 2 Mai, în care fiica lui a murit spulberată de un șofer drogat. Bărbatul se teme ca acest caz să nu fie mușamalizat, după ce a aflat noi informații despre părinții lui Vlad Pascu. Iată ce știe acesta despre cei doi.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Accidentul rutier din 2 Mai a stârnit multă revoltă în România, mai ales după ce s-a aflat că instanța l-a mai iertat în trecut pe șoferul drogat când a fost prins cu substanțe interzise. Tatăl fetei omorâte de el a declarat că își dorește să îl vadă în spatele gratiilor pe șoferul drogat, însă se teme ca acest caz să nu fie mușamalizat, datorită funcțiilor părinților lui.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

De ce crede tatăl Robertei că acest caz ar putea să fie mușamalizat

Tatăl Robertei a aflat de faptul că Vlad Pașcu a fost prins, în trecut, în timp ce avea droguri asupra sa, iar instanța l-a iertat. Din acest motiv consideră că există șanse ca și faptele grave pe care le-a făcut acum ar putea să fie mușamalizate, iar cazul să fie dat uitării. Însă, are încredere în judecători că vor lua decizia corectă.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De asemenea, bărbatul a declarat că nu vrea să primească nici bani din partea lor, nici scuzele părinților. Tatăl Robertei le-a recomandat părinților lui să își crească mai bine copilul și să nu se implice în acest caz. Bărbatul a spus că speră să nu folosească puterea pe care ar avea-o pentru a influenta decizia judecătorilor în ceea ce privește sentința lui Vlad Pascu.

”În primul rând, nu vorbim despre aspectul acesta cu ajutor financiar. Crede cineva că am nevoie? Eu sunt convins că nu. Se minte pe bandă rulantă. Doamna avocat ( a șoferului) ar trebui să-și vadă de ce are ea, să-și pregătească apărarea acolo. Sper să și reușească. Sper ca justiția să-și facă datoria, nu ca tura trecută, că mi-a ajuns informația astăzi, culmea, că băiatul ar mai fi deținut, consumat ( droguri) în trecut.

Familia Pascu ( familia șoferului) să-și țină scuzele pentru dumnealor, pentru cine vor dumnealor. Pe mine nu mă interesează, nu mă încălzește cu absolut nimic. Ar fi fost mai bine să se ocupe de creșterea copilului și, da, pot să le dau eu lecții cum se crește un copil dacă ei nu știu, eu știu.

N-am avut de-a face cu justiția. Sper să nu am. Nu se știe ce se poate întâmpla, dar în momentul de față 50-50 nu pot să îmi dau cu părerea. Știu că sunt oameni potenți care pot face aproape tot ce vor ( familia șoferului). Eu sper să se înțeleagă cuvintele astea și să nu se lase cei din justiție și ce mi-a mai ajuns mie pe la urechi, poate greșit, poate negreșit, poate pe adevăr. Au relații și cunoștințe până la cele mai înalte nivele din administrație, pe toate domeniile și pe toate spețele. Da, deci e un semn mare de întrebare cu justiția și cu ce pot face cei din familia Pascu pentru copilul lor.”, a declarat tatăl fetei omorâte, la Antena 3 CNN.

Cine sunt părinții lui Vlad Pascu

În urmă cu doar două zile au ieșit la iveală și informații despre părinții lui Vlad Pascu. Se pare că șoferul drogat ar fi oameni de afaceri, cu relații și cunoștiințe în multe instituții importante. Inclusiv Monica Tatoiu a avut probleme cu ei, când a fost amenințată cu moartea. Vedeta a mărturisit prin ce a trecut cu tatăl lui Vlad Pascu din cauza unui parc.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191