Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, îi transmite un mesaj mamei șoferului drogat: „Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu”

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, îi transmite un mesaj mamei șoferului drogat: „Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu”

Tatăl Robertei, tânără ucisă de Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, în 2 Mai, a reacționat după ce a citit stenogramele din referatul procutorilor care a dus la arestarea preventivă a mamei tânărul, Miruna Pascu.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Miruna Pascu a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, pentru că amenințat-o pe iubita fiului ei, că va publica poze compromițătoare cu ea, dacă nu îi va minți pe procurorii DIICOT cu privire la consumul de droguri al lui Vlad Pascu.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

„În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori”, a declarat Răzvan Dragomir, la Antena 3 CNN.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

„De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească”.

Tatăl Robertei a făcut acuzații grave la adresa procurorului care instrumentează cazul de la 2 Mai.

„Către doamna procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i irostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea”, a acuzat tatăl Robertei.

„Cumva sfidează moarte fiicei mele?”

Tatăl este de părere că Miruna Pascu, de fapt, joacă teatru și este revoltat că visează ca băiatul ei să fie liber în timp ce Roberta și Sebi nu se vor mai întoarce niciodată acasă.

„Și chiar am o întrebare către domnul Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebi, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou”, a mai spus Răzvan Dragomir, la Antena 3 CNN.

Miruna Pascu este acuzată că a amenințat un martor din dosarul fiului ei de la DIICOT

Miruna Pascu, mama băiatului de 19 ani care, drogat fiind, a ucis doi tineri la 2 Mai a fost arestată preventiv, fiind acuzată de către procurori că ar fi amenințat o tânără din anturajul fiului său că va face publice date compromițătoare despre ea dacă îl va denunța pe acesta.

Adrian Nedea, avocatul Mirunei Pascu, a spus că aceasta a contestat deja decizia de arestare preventivă. „Vlad Pascu este în arest, tatăl lui este sub control judiciar, mama lui este arestată preventiv. Este o situație dramatică pentru toată familia (…) Părinții sunt divorțați, mai au un copil minor singur acasă”, a spus avocatul Mirunei Pascu. El a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, spunând că „în perioada următoare” Miruna Pascu va emite un comunicat în care își va exprima punctul de vedere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191