Tavi Clonda, enervat la culme de Gabriela Cristea după ce i-a reproșat că îl caută femeile. „Îți scriu gagicile, sau cum?” „Nu poți să te uiți în telefonul meu”

Tavi Clonda, enervat la culme de Gabriela Cristea după ce i-a reproșat că îl caută femeile. „Îți scriu gagicile, sau cum?” „Nu poți să te uiți în telefonul meu”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de zile mari. Se iubesc de ani de zile și au o familie minunată împreună cu cele două fetițe pe care le-au adus pe lume. Cei doi își încântă fanii din social media cu postări care mai de care mai interesante, însă una dintre cele mai recente a fost de-a dreptul amuzantă. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Tavi Clonda și-a serbat ziua de naștere, astfel că mesajele au început să curgă. Printre ele, se afla cel mai important: un clip video în care fetițele îi urează la mulți ani și îi fac cele mai frumoase declarații. Totuși, prezentatoarea de televiziune a avut grijă să-i facă mai întâi o farsă soțului ei. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Gabriela Cristea: „Vreau să văd cine ți-a scris!”

Înainte de a vedea surpriza făcută de cele mici, în timp ce notificările telefonului lui Tavi Clonda se auzeau în fundal, Gabriela Cristea a mimat o criză de gelozie. I-a reproșat că-i scriu femeile și că ea își dorește să vadă ce mesaje și din partea cui primește. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Bineînțeles, totul a fost doar o „schemă” pentru a-l determina pe acesta să deschidă telefonul și să vadă surpriza pe care i-au pregătit-o fetițele.

„Gabriela Cristea: Bă iubire da-ți vin mesaje, după mesaje, după mesaje. Cine te tot mesegiuește așa, pe Whatsapp? 

Tavi Clonda: Îmi scrie și mie lumea la mulți ani. Dar nu contează, astăzi o să fiu ocupat toată ziua cu laptopul. 

Gabriela Cristea: Ia, eu vreau să văd cine ți-a scris. Hai, ia-ți telefonul și vreau să văd cine ți-a scris. Îți trimit gagicile mesaje, sau cum? Nu-nțeleg.”, a fost dialogul celor doi. 

Gabriela Cristea, sumă uriașă de bani pentru penarul fiicei sale

Recent, Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a pășit în clasa zero. Înainte de școală, vedeta s-a asigurat că îi va cumpăra tot ceea ce are nevoie, astfel că nu s-a uitat la bani atunci când i-a cumpărat un penar în valoare de 300 de lei.

„Cred că fiecare dintre noi, dar mai ales fetele, își aduc aminte de școală și de faptul că ne doream foarte mult să avem penarele acelea frumos colorate, să avem multe pixuri, creioane, stilouri, și tot felul de accesorii pe care să le punem în penar. Am cumpărat deja penarul și lucrurile de pus în penarul Victoriei, așa că o să vă invit să vedeți ce și cum am ales.

(…) Cam acestea sunt accesoriile pentru Victoria, iar prețul la sfârșit a fost undeva, făcând socoteala pentru că au mai fost și altele pe bon, de aproximativ 300 de RON. Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin, dar oricum mi se pare cam multuț pentru un penar. Important e, însă, să fie copilul fericit și să învețe”, a spus Gabriela Cristea într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191