Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Cine sunt concurenții care au câștigat prima ediție a sezonului cu numărul 20: „Începe adevărata competiție…” / VIDEO

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Cine sunt concurenții care au câștigat prima ediție a sezonului cu numărul 20: „Începe adevărata competiție…” / VIDEO

Prima ediție a sezonului cu numărul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva! a ajuns la final, iar Alina Pușcaș și Pepe au anunțat câștigătorii. Iată cine a obținut cel mai mare punctaj în show-ul din această seară.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Ediția din această seară a fost una plină de surprize. Toate cele opt perechi de concurenți au avut transformări spectaculoase și au primit felicitări din partea juraților. O singură echipe este însă marea câștigătoare a serii.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cine a câștigat prima ediție a emisiunii Te cunosc de Undeva! sezonul 20

Jurații au lăudat toate momentele artistice prezentate în această seară pe scena de la Te cunosc de Undeva!, însă numai unul a fost câștigător. Pentru că în prima ediție a show-ului nu a fost acordat bonusul de 100 de puncte, clasamentul a fost făcut de jurați și concurenți.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Așadar, Lizi și Zargu, cei care au reușit să reproducă o piesă grea foarte bine, sunt câștigătorii primei ediții a sezonului cu numărul 20.

Zarug și Eliza Natanticu au avut de interpretat o piesă din musicalul Hocus Pocus

În prima ediție a emisiunii Te cunosc de Undeva!, difuzată pe data de 17 februarie 2024, Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat în personajele filmului Hocus Pocus – „I put a spell on you”.

„Dragile mele, sunteți niște vrăjitoare superbe. Așadar, sunteți foarte potriviți și cred că vă susțineți unul pe celălalt. Sunt toată a voastră”, a comentat Ozana Barabancea momentul celor doi concurenți.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191