Te lupți cu insomnia? Uite ceaiurile din plante care te ajută să ai un somn liniștit

Te lupți cu insomnia? Uite ceaiurile din plante care te ajută să ai un somn liniștit

Ceaiurile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite probleme. Iar una dintre acestea este și insomnia, de care probabil că cei mai mulți ne-am lovit. Ei bine, o cană de ceai ar putea rezolva problema!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

După cum probabil că deja știm cu toții, ceaiurile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite probleme. Iar una dintre acestea este și insomnia, de care probabil că cei mai mulți ne-am lovit, chiar și pentru o perioadă de timp, de-a lungul vieții.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Iar mulți dintre noi pot fi destul de reticenți în a apela la diverse medicamente ce pot avea nenumărate efecte adverse, pentru a ne regula artificial un aspect atât de important al vieții. Ei bine, în asemenea situații putem apela la ceaiuri! Iar conform celor de la , acestea sunt cele mai bune!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Aceste ceaiuri sunt considerate cele mai bune pentru a putea combate insomnia într-un mod natural și fără diferite efecte secundare.

Ceaiul cu valeriană

Acest ceai este considerat perfect pentru lupta cu insomnia, cât și cu stresul. El a fost folosit în acest scop încă din cele mai vechi timpuri, iar studiile moderne au arătat că el vă poate ajuta să dormiți, fără a fi nevoie să apelați la diferite medicamente care pot fi periculoase. Valeriana ar conține în mod natural substanțe cu efect de sedativ, iar 90% din persoanele care au băut acest ceai au spus că au sesizat o îmbunătățire a somnului.

Ceaiul cu mușețel

Acest ceai este faimos în țara noastră, însă nu mulți români știu cât de bun este în lupta cu insomnia. Deși studiile în privința efectelor acestui ceai nu sunt chiar atât de extinse precum în cazul celui de valeriană, mușețelul ar fi destul de eficient pentru un somn mai bun, iar femeile care au băut acest ceai după naștere chiar au declarat că au sesizat o scădere a simptomelor de depresie.

Ceaiul cu lavandă

Nu multă lume din țara noastră bea ceai de lavandă, însă el se găsește fără probleme în magazine, iar unul dintre efectele sale este îmbunătățirea calității somnului. Chiar și uleiul de lavandă ar avea aceste efecte, iar cei care au folosit aceste produse au spus că au observat o îmbunătățire a somnului, cât și o scădere a mersului în somn, în cazurile în care oamenii se confruntau cu această problemă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191