Te lupți cu insomnia? Uite ceaiurile din plante care te ajută să ai un somn liniștit

Te lupți cu insomnia? Uite ceaiurile din plante care te ajută să ai un somn liniștit

Ceaiurile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite probleme. Iar una dintre acestea este și insomnia, de care probabil că cei mai mulți ne-am lovit. Ei bine, o cană de ceai ar putea rezolva problema!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

După cum probabil că deja știm cu toții, ceaiurile au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a trata diferite probleme. Iar una dintre acestea este și insomnia, de care probabil că cei mai mulți ne-am lovit, chiar și pentru o perioadă de timp, de-a lungul vieții.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Iar mulți dintre noi pot fi destul de reticenți în a apela la diverse medicamente ce pot avea nenumărate efecte adverse, pentru a ne regula artificial un aspect atât de important al vieții. Ei bine, în asemenea situații putem apela la ceaiuri! Iar conform celor de la , acestea sunt cele mai bune!

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Aceste ceaiuri sunt considerate cele mai bune pentru a putea combate insomnia într-un mod natural și fără diferite efecte secundare.

Ceaiul cu valeriană

Acest ceai este considerat perfect pentru lupta cu insomnia, cât și cu stresul. El a fost folosit în acest scop încă din cele mai vechi timpuri, iar studiile moderne au arătat că el vă poate ajuta să dormiți, fără a fi nevoie să apelați la diferite medicamente care pot fi periculoase. Valeriana ar conține în mod natural substanțe cu efect de sedativ, iar 90% din persoanele care au băut acest ceai au spus că au sesizat o îmbunătățire a somnului.

Ceaiul cu mușețel

Acest ceai este faimos în țara noastră, însă nu mulți români știu cât de bun este în lupta cu insomnia. Deși studiile în privința efectelor acestui ceai nu sunt chiar atât de extinse precum în cazul celui de valeriană, mușețelul ar fi destul de eficient pentru un somn mai bun, iar femeile care au băut acest ceai după naștere chiar au declarat că au sesizat o scădere a simptomelor de depresie.

Ceaiul cu lavandă

Nu multă lume din țara noastră bea ceai de lavandă, însă el se găsește fără probleme în magazine, iar unul dintre efectele sale este îmbunătățirea calității somnului. Chiar și uleiul de lavandă ar avea aceste efecte, iar cei care au folosit aceste produse au spus că au observat o îmbunătățire a somnului, cât și o scădere a mersului în somn, în cazurile în care oamenii se confruntau cu această problemă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191