Teama cu care Cristina Spătar a rămas după divorțul de Alin Ionescu: „Eram atât de speriată să nu mă despart”

Teama cu care Cristina Spătar a rămas după divorțul de Alin Ionescu: „Eram atât de speriată să nu mă despart”

Cristina Spătar a suferit enorm în urma divorțului de Alin Ionescu, tatăl copiilor ei. Recent, cântăreața s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu și încearcă să se bucure de fiecare moment alături de actualul ei soț.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au căsătorit în anul 2008 și au divorțat opt ani mai târziu. Artista a suferit enorm în urma separării, mai ales că rămăsese singură să își crească cei doi copii, Aida și Albert.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

De mai bine de un an, soarele a răsărit pe strada vedetei, mai exact de când l-a cunoscut pe Vicențiu Mocanu, actualul ei soț. Cristina Spătar este foarte fericită că are parte de toată susținerea din partea partenerului ei.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Suntem la fel, nu s-a schimbat nimic, suntem foarte ocupați amândoi, mă bucur că mă susține cu muzica, asta e cel mai important lucru și îmi doresc foarte mult să fac în paralel și folclor și muzica mea și sper să reușesc tot ce mi-am propus vizavi de muzică. Să fim sănătoși și noi, și copiii, să mă asculte, că anul ăsta Aida e a cincea și Albert e a opta, îți dai seama ce ani grei o să avem, în afară de asta, cu Dumnezeu înainte, sper să fie bine. Una e să fii singură și una e să ai pe cineva cu care să te consulți atunci când vine vorba de copii”, a declarat Cristina Spătar în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Cât o vrea Dumnezeu atât vom fi și cât o să țină, o să țină și chiar nu am așteptări”

Artista spune că nu este o femeie geloasă, iar după divorțul de Alin Ionescu ea a învățat să nu mai aibă așteptări. Cristina Spătar a rămas cu teama de a nu se despărți de omul pe care îl iubește.

„Eu nu, poate el puțin așa (n. red. este gelos), eu n-am nicio treabă, sunt foarte liniștită. Eu, după experiența pe care am avut-o, nu mai am așteptări. Cât o vrea Dumnezeu atât vom fi și cât o să țină, o să țină și chiar nu am așteptări. Mi se pare că trăiesc o perioadă foarte frumoasă și mă bucur de ea și am învățat să nu mai fiu temătoare, că eram atât de speriată să nu mă despart, vedeam pe toată lumea că divorțează”.

Cristina Spătar s-a căsătorit religios cu Vicențiu Mocanu pe data de 24 iunie. Îndrăgostiții au trăit emoții intense la biserică, la slujbă, iar apoi s-au distrat la un restaurant din Vâlcea până la orele dimineții. La petrecere au participat aproximativ 500 de invitați.

Cristina Spătar și soțul ei nu locuiesc împreună

Cristina Spătar are o vilă spectaculoasă în Crevedia, evaluată la de euro, iar soțul ei afacerist deține o proprietate în Vâlcea. În cadrul unei emisiuni TV, vedeta din showbizul românesc a povestit că în timpul săptămânii merge în orașul natal al soțului ei, iar weekendurile le petrec la domiciliul ei.

„Nu m-am mutat la Vâlcea. Locuiesc în continuare în Crevedia și facem naveta. O dată pe săptămână merg eu acolo, în weekenduri vine el aici. Cred că e mult mai fain așa”, a declarat Cristina Spătar, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191