Teo Trandafir a fost pusă pe liber de șefii de la Kanal D. Prezentatoarea a rămas fără emisiune

Teo Trandafir a fost pusă pe liber de șefii de la Kanal D. Prezentatoarea a rămas fără emisiune

După 10 ani în trustul Kanal D, emisiunea prezentată de Teo Trandafir a fost scoasă din grila de programe, anunță Prezentatoarea a confirmat informația, însă nu a vrut să dea mai multe detalii.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Șefii de la Kanal D au decis să scoată de pe post emisiunea „Teo Show” începând cu această toamnă. Momentan, Teo Trandafir a rămas fără niciun proiect în televiziune și nu se cunosc detalii despre un nou format pe care l-ar putea prezenta.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Pentru sursa mai sus-menționată, Teo Trandafir a confirmat informația apărută în presă. Emisiunea „Teo Show” nu va mai difuzată la Kanal D. Show-ul de divertisment era pe micul ecran din anul 2013.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În primii ani, emisiunea a fost difuzată în timpul săptămânii, după-amiază, apoi „Teo Show” a fost mutat în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 10 dimineața. În luna iulie, șefii de la Kanal D au decis ca emisiunea prezentată de Teo Trandafir să fie difuzată aproape de miezul nopții, la ora , lunea și marțea.

Șefii de la Kanal D au anunțat că vedeta rămâne în trustul lor, dar mometan aceasta se află într-o pauză. „Emisiunea «Teo Show» se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc.

Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au punctat oficialii Kanal D pentru

„Secrete de familie”

Mai este foarte puțin până când cel mai așteptat serial al toamnei, producția „Secrete de familie”, va ajunge în casele telespectatorilor. Din 30 august, de miercuri până vineri, în Prime Time, de la , pasionații de seriale turcești și nu numai vor putea urmări o poveste impresionantă, o combinație reușită de intrigă polițistă și poveste de dragoste, beneficiind de o distribuție excepțională, cu actori pe care publicul deja i-a îndrăgit în alte seriale de succes difuzate de Kanal D: Deniz Pinar și Kaan Urgancıoğlu.

Producția, ce poartă semnătura Casei de producție care a adus un alt mare succes pe piața internațională – „Dragoste infinită”/original: „Kara Sevda” -,  a înregistrat deja cifre impresionante în peste 25 de țări în care a fost difuzată, iar acum se pregătește să cucerească publicul din România, începând din 30 august, de la ora , când va fi difuzată premiera serialului. Serialul „Melek”, altă producție aplaudată a genului, continuă să își dezvăluie intrigile de familie telespectatorilor Kanal D, în fiecare luni si marti, de la  Iar în fiecare sâmbătă, de la ora , serialul turcesc „Preţul fericirii” îi ţine în continuare pe privitori aproape de întâmplările prin care trec personajele lor preferate.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” și „Tu urmezi”

Show-urile care pun preț pe inteligența românilor sunt la putere, la Kanal D. Începând din 30 august, revine în casele pasionaților de puzzle-uri, „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, quiz-ul care a cucerit publicul prin mecanismul simplu și atractiv, cu și despre cuvinte. Emisiunea va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la , la Kanal D.  Cel de-al treilea sezon al emisiunii ce a adus un nou suflu pe piața media din România vine cu noi concurenți dornici să răspundă provocărilor lui Dan Negru.

De asemenea, gimnastica minții continuă la Kanal D cu cel de-al doilea sezonal game show-ului „Tu urmezi!”,  prezentat de Dan Negru, o emisiune de anvergură, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și în care cunoștințele din diverse domenii și spontaneitatea aduc premii uriașe concurenților, dar fac și spectacol în fața milioanelor de privitori. Piaza Rea și Zâna Bună își vor pune iar amprenta pe evoluția concurenților, într-o cursă contracronometru, una a inteligenței și spontaneității, care ține telespectatorii cu sufletul la gură. Cel de-al doilea sezon al emisiunii va începe pe 10 septembrie, la , game show-ul urmând să fie difuzat în fiecare duminică, de la  

„40 de întrebări cu Denise Rifai”

Emisiunea prezentată de Denise Rifai, „40 de întrebări” a ajuns la cel de-al patrulea sezon.  În curând, o nouă serie de personalități publice urmează să treacă prin tirul întrebărilor-maraton. Dezvăluirile în premieră, emoțiile confesiunilor și noi perspective asupra invitaților, din platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” vor menține treaz interesul publicului și în această toamnă. Acest format riguros, care a reconfirmat calitatea de trendsetter a Kanal D, își reînnoiește, așadar galeria de interviuri document. Vom reveni cu detalii referitoare la premiera noului sezon al emisiunii.

„Asta-i România!”

„Asta-i România!”, emisiunea de reportaje prezentată de Mihai Ghiță, aduce noi perspective asupra realităților pe care le trăiesc românii, în țară sau în afară ei, cu un nou sezon, din 3 septembrie, de la , în fiecare duminică, la Kanal D. „Asta-i România!” este una dintre cele mai longevive și iubite producții din România, o călătorie unică prin cele mai diferite comunități ale țării, descoperind, de la o ediție la alta, România profundă și oamenii ei.

„ROventura”

Călătoriile și descoperirea celor mai frumoase locuri din România fac parte din preocupările cele mai iubite ale românilor, iar emisiunea „ROventura” le oferă acestora o sumedenie de idei de vacanță prin reportajele prezentate. Un nou sezon al celei mai iubite emisiuni de reportaje de călătorie va începe sâmbătă, 2 septembrie, la ora , la Kanal D. George Mihai și Andreea Străvoiu vor fi în continuare ghizi inspirați pe parcursul noului sezon, iar pasionații de ROventura sunt așteptați să li se alăture din fața micului ecran. Telespectatorii se vor bucura de locuri spectaculoase, de prezentarea bucatelor alese, specifice diferitelor regiuni, de informații inedite și utile despre istoria și legendele comunităților în care ajung acești neobosiți călători de profesie.

„Casa iubirii”

Reality show-ul „Casa iubirii” continuă să bucure telespectatorii din România prin poveștile de dragoste care se nasc chiar sub ochii lor și sub atenta supraveghere a Andreei Mantea, amfitrioana acestui format atât de apreciat de milioane de privitori. Emisiunea cu și despre iubire va fi difuzată de luni până vineri, de la și de la , și în weekenduri, de la și de la , la Kanal D.         

„Ochii din umbră”

În această toamnă, „Ochii din umbră” continuă să îi țină pe fani concentrați pe tot ceea ce înseamnă natura umană plină de suprize, în fiecare duminică, de la Ernest este cel care „judecă” lucrurile la rece și expune descoperirile pe care le face, telespectatorii putându-se regăși într-o serie de povești de viață. 

Ernest se va afla  „În căutarea adevărului”, în curând, de luni până vineri, de la , cu un nou sezon al emisiunii ce ne expune cele mai comune, dar și neașteptate situații prin care putem trece cu toții. 

Știrile Kanal D

Știrile Kanal D rămân un reper important pentru publicul din România, echipa de profesioniști ai jurnalelor informative ale stației, fie că este vorba de reporteri, cameramani, editori sau prezentatori, continuându-și misiunea nobilă de a informa corect telespectatorii.  

Cele mai importante știri de pe agenda publică a zilei sunt prezentate cu echidistanță prin intermediul a trei tronsoane ale Știrilor Kanal D. Știrile dimineții, furnizate de Simona Pătruleasa, de luni până vineri, de la ora 9:00, Știrile de la ora , prezentate de luni până joi de Ilinca Obădescu, și de vineri până duminică, de Cristina Dorobanțu. Știrile Kanal D de la ora sunt prezentate de Christian Sabbagh, de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică, de la , Silvia Ioniță le aduce românilor informația cea mai importantă a weekendurilor.  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191