Teo Trandafir îl desființează pe Jador. A mărturisit de ce nu prea îl place: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Teo Trandafir îl desființează pe Jador. A mărturisit de ce nu prea îl place: „Adu-ți aminte ce am pățit cu el”

Teo Trandafir l-a desființat pe Jador! Îndrăgita prezentatoare a făcut mărturisiri neașteptate despre artist și a spus fără perdea de ce nu prea îl place. Aceasta a dat de înțeles că preferă să îl evite din cauza comportamentului său care nu îi este deloc pe plac lui Teo. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Invitată la podcastul bunului său prieten și fost coleg de platou, Bursucu, Teo Trandafir a făcut dezvăluiri uimitoare despre Jador. Teo Trandafir a povestit cum, în 2011, a trecut printr-unul dintre cele mai dificile momente ale vieții sale când a suferit o intervenție chirurgicală de pancreatită la un spital din Viena.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

A fost în comă indusă o perioadă, iar prognosticul era rezervat. Înainte de operație, prezentatoarea împărțea timpul între emisiune și spital, iar Burcusu a fost un sprijin deosebit în acele clipe dificile. A fost mereu alături de ea și a făcut tot posibilul să o ajute să se simtă confortabil, chiar și pe platou. Totuși, au existat și momente mai puțin plăcute, cum ar fi acela în care Jador a făcut-o să se simtă inconfortabil.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Eu trăiam cu tine în platou. Nu mai ești așa relaxată când vine Jador. Nu mai ești relaxată când îți zic «Auzi, mă, Teo, să intre Tzancă». Ai fața asta cu ochii mari și ești ceva de genul «Dar ce, domnul Baniciu era ocupat?»” a spus Bursucu.

Adu-ți aminte ce am pățit cu Jador. Acest cetățean ( Bursucu) m-a apărat atunci când am avut o problemă și am fost nevoită să merg la spital. O săptămână stăteam noaptea la perfuzii și ziua la emisiune, eu având în mână o branulă, el știind. Au venit diferiți invitați și spuneau «Doamna Teo» și mă loveau în mână. Bursucu era tot timpul pe poziții și le spunea că mă dansează el cu mine. Mă lua de cealaltă mână și dansam”, a spus Teo Trandafir.

Acești invitați, nu am nimic cu ei, dar au o impredictibilitate. Îi ia deodată. Jador a venit peste mine în fotoliu. Începe să facă așa ( să dea din cap). De ce faci așa?! Nu că nu ar fi un om minunat. Am făcut multe emisiuni despre el, mama lui e formidabilă, tatăl lui la fel. Sunt niște oameni minunați. El e mai agitat pentru gustul meu. Vali Vijelie e pe frumusețe, pe înțelepciune, îți mai spune o vorbă de duh după aceea. Jean de la Craiova nu mă sperie”, a mărturisit Teo Trandafir.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191