Teo Trandafir revine! Ce emisiune va prezenta vedeta

Teo Trandafir revine! Ce emisiune va prezenta vedeta

După un întreg deceniu petrecut cu emisiunea „Teo Show”, pe Kanal D, conducerea postului a informat-o pe Teo Trandafir că din această toamnă show-ul ei nu va mai continua să fie în grilă. Ei bine, se pare că fanii ei nu vor sta prea mult timp fără vedeta lor preferată, deoarece aceasta urmează să se întoarcă în locul de unde a început totul: la radio!

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

După undeva în jur de 10 ani petrecuți la emisiunea „Teo Show”, pe Kanal D, conducerea canalului a informat-o pe faimoasa Teo Trandafir că din această toamnă show-ul ei nu va mai continua să apară în grilă. Ei bine, în cele din urmă, se pare că Teo Trandafir nu va rămâne absentă pentru prea mult timp! Fanii ei nu vor sta prea mult timp fără vedeta lor preferată, deoarece aceasta urmează să se întoarcă în locul de unde a început totul: la radio!

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Teo Trandafir urmează să revină la radio chiar din 18 septembrie, la postul Radio Impuls. Acesta aparține aceluiași trust ca și Kanal D, mai precis, Doğan Media International SA. Teo Trandafir va fi colega lui Mihai Hînda, iar vedeta deja a avut primele declarații despre revenirea ei în radio.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Emisiunea la care vor lucra împreună Teo Trandafir și Mihai Hînda se numește „Bară la bară”, care poate fi ascultată 16:00 și 19:00. Cei doi urmează să aibă împreună dialoguri pline de umor și veselie, pe tot felul de teme, alături de cei mai faimoși și îndrăgiți artiști de la noi din țară.  

Pe pagina ei de Instagram, Teo Trandafir a vorbit despre reîntoarcerea ei în radio, fiind foarte bucuroasă să împărtășească acest moment alături de fanii ei. „Când te întorci la o veche iubire, radioul, simți zâmbetul inflorind, in inima. Gata, e timpul sa ma bucur de @radioimpulsromania, de @mihaihinda, de luni pana vineri de la patru la șapte. Sigur, după-amiaza, de-aia suntem puși pe poante”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

Cei doi nu sunt doar colegi, ci și foarte buni prieteni, iar amândoi s-au declarat încântați de faptul că vor lucra împreună la radio.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191