Termo Ploiesti, sanctionata de OPC. Compania de termoficare a fost reclamata pentru lipsa agentului termic

Termo Ploiesti, sanctionata de OPC. Compania de termoficare a fost reclamata pentru lipsa agentului termic

Compania Termo Ploiesti, detinuta de Consiliul Local, a fost sanctionata de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova, in urma plangerilor la adresa societatii.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

“La Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, în perioada 01.10.2022 până în prezent, au fost înregistrate 9 reclamaţii privind sincope în furnizarea agentului termic. Ca urmare a cercetării acestora, s-a constatat că reclamaţiile sunt întemeiate, operator economic fiind sancţionat conform prevederile legale în vigoare. Totodată s-au dispus măsuri de remediere a situaţiei, respectiv livrarea agentului termic în paramentrii prevăzuţi”, a transmis Ion Iordăchescu, comisar șef al CRPC Regiunea Sud Muntenia.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191