Test de inteligență! Găsește șoseta fără pereche din imagine în doar 13 secunde / FOTO

Test de inteligență! Găsește șoseta fără pereche din imagine în doar 13 secunde / FOTO

Redacția îți propune și în această seară un test de inteligență. Tot ce trebuie să faci este să găsești șoseta fără pereche din imagine. Ai la dispoziție doar 13 secunde.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Potrivit specialiștilor, astfel de teste IQ ajută la dezvoltarea abilităților și totodată reprezintă o modalitate distractivă de a-ți cunoaște coeficientul de inteligență. În timp ce rezolvi un astfel de test, ale trebuie privești cu atenție imaginea și să încerci să găsești răspunsul corect folosindu-ți abilitățile de raționament logic.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Test de inteligență

În imaginea de mai sus, trebuie să identifici șoseta care nu are perechea sa. În fotografie poți vedea o mulțime de șosete colorate cu diferite modele. Ți se cere să privești cu atenție fiecare șosetă înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este simplu.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Dacă te uiți cu atenție la fiecare șosetă, privind-o una câte una, atunci vei putea observa cu ușurință articolul vestimentar care nu are pereche.

Ai reușit să identifici șoseta care nu are pereche?

Deci, răspunsul la acest test de inteligență este că șoseta din partea stângă sus a imaginii nu are perechea ei.

Teaserul de mai sus îți testează abilitățile de observare. Este nevoie de atenție și concentrare pentru a rezolva puzzle-ul în timpul alocat. Dacă încă nu ai reușit să găsești șoseta fără pereche, găsești răspunsul corect în cea de-a doua imagine a articolului.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191