Testul de inteligență care te pune la încercare. Doar un geniu poate rezolva calculul din imagine / FOTO

Testul de inteligență care te pune la încercare. Doar un geniu poate rezolva calculul din imagine / FOTO

O nouă zi de luni, un nou început de săptămână. Redacția îți pune la dispoziție un nou test de inteligență. Ei bine, aceasta este una dintre provocările pe care trebuie să îl rezolvi cu maximă atenție și într-un timp cât mai scurt posibil. Testul de astăzi vrea să îți măsoare capacitatea, iar asta pentru că este un calcul matematic.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Testul de astăzi vine din sfera matematicii și are o dificultate puțin mai ridicată. mai exact, provocarea de azi necesită ceva mai multă concentrare, dar in special atenție. De obicei, testele de inteligență sunt utilizate adesea de psihologi sau specialiști pentru a vedea care este nivelul IQ al unui individ.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Testul de inteligență care te pune la încercare

Pentru astăzi, test de inteligență pe care îl propunem poate să pară la prima vedere unul simplu, însă pe foarte mulți îi poate pune în încurcătură.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Totodată, nu vă lăsați păcăliți și nu uitați că pe lângă cunoștințele de matematică mai este nevoie și de puțină atenție pentru a ajunge la răspunsul corect. Vă spunem că, tot ceea ce trebuie să faceți este să aflați răspunsul corect pentru cea de-a patra ecuație.

Rezolvă calculul din imagine

În cazul în care rezultatul la care ați ajuns este 16, înseamnă că sunteți un geniu. Însă, dacă nu ați reușit să rezolvați testul de astăzi, noi vă venim în ajutor.

Așadar, ca lucrurile să fie mai simple pentru pantofi o să folosim litera x, pentru tigru litera y, iar pentru fluier litera z. Ei bine, din prima ecuație aflăm că: x + x + x = 30 => 3x = 30 => x = 10. Astfel că, valoare unui pantof este 10.

În continuare, în a doua ecuație: x + y + y = 20 => 10 + 2y = 20 => 2y = 10 => y = 5, deci valoarea unui tigru este 5. În schimb, pentru a treia ecuație: y + 2z + 2z = 13 (De ce 2z? Uită-te la simboluri, există 2 fluiere grupate împreună.) => 5 + 4z = 13 => 4z = 8 => z = 2

Bineînțeles, acum, tot ce trebuie să facem este să înlocuim valorile lui x, y și z în ultima ecuație: x+ y x z =? => 10 + 5 x 2 => 20. Ați putea crede că 20 este răspunsul corect, însă este o mică capcană aici, iar asta pentru că ecuația finală ar trebui schimbată în x + (y – z) x z.

Apoi, introduceți următoarele numere: 10 + (5 – 2) x 2. Parcurgeți-o pas cu pas. Formula este 10 + (3) x 2, urmată de 10 + 6. Prin urmare, răspunsul este 16.

CITEȘTE ȘI: Test IQ pentru genii! Ordonează litere pentru a obține cuvântul potrivit în mai puțin de 15 secunde / FOTO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191