Testul IQ pe care puțini reușesc să îl rezolve. Care e cel mai mare număr posibil obținut mutând un singur băț de chibrit / FOTO

Testul IQ pe care puțini reușesc să îl rezolve. Care e cel mai mare număr posibil obținut mutând un singur băț de chibrit / FOTO

Redacția îți propune astăzi un test IQ. Aceasta este provocarea perfectă pentru a-ți măsura nivelul de atenție. În imaginea de mai jos, există un număr. Tu reușești să îți dai seama ce chibrit trebuie s muți pentru a obține cel mai mare număr posibil? Totuși, dacă nu îți dai seama câte sunt, poți verifica răspunsul în partea de jos a articolului. Trebuie să te concentrezi foarte bine. Însă, trebuie să știi că timpul este destul de scurt.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Testul de IQ de astăzi îți va pune concentrarea, dar și atenția la încercare. Ai la dispoziție doar 20 secunde pentru a găsi rezolvarea acestei provocări.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Care e cel mai mare număr posibil obținut mutând un singur băț de chibrit

Testul de inteligență de astăzi vrea să pună probleme tuturor celor care își propun să rezolve teste de IQ în fiecare zi. Ei bine, poate fi foarte simplu să găsești ceea ce ți se cere, însă, puțini dau răspunsul corect.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În imagine apare un număr de ordinul sutelor. Tot ceea ce ai de făcut tu este să muți un singur chibrit pentru a obține cel mai mare număr posibil.

Care este cel mai mare număr posibil

Însă, dacă nu resuesti să descoperi care este bățul de chimbrit care trebuie mutat pentru a obține cel mai mare număr posibil în mai puțin de 20 de sescunde, nu îți face probleme. Noi îți vom spune care este răspunsul corect al acestei provocări.

După cum ți-am spus și mai sus, în acest puzzle, care-ți pune atenția la încercare și mintea la contribuție, trebuie să muți 1 chibrit de la orice cifră care generează cel mai mare număr de trei cifre posibil.

Totuși, cel mai mare număr de trei cifre posibil va începe cu 9. Se pot formă trei numere cu 9 la început – 900 sau 906 sau 909. Așadar, cel mai mare număr posibil obținut prin mutarea unui singur băț de chibrit este 909.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191