Theo Rose a dat cărțile pe față! De ce s-a despărțit, de fapt, de Alex Leonte: „Asta cred că m-a durut”

Theo Rose a dat cărțile pe față! De ce s-a despărțit, de fapt, de Alex Leonte: „Asta cred că m-a durut”

Theo Rose are o viață minunată! A spus-o chiar ea în cadrul podcastului „Te Ascult”, moderat de Ilinca Vandici, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa. Printre altele, artista a vorbit și despre despărțirea de Alex Leonte, despre care spune că a fost un lucru foarte bun în viața sa. Iată ce s-a întâmplat între ei, de fapt.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Adevărul despre despărțirea lui Theo Rose și a lui Alex Leonte

Theo Rose este o femeie împlinită! De un an de zile formează un cuplu alături de Anghel Damian, pe care l-a întâlnit la filmările serialului „Clanul”. Cei doi sunt fericiții părinți ai micuțului Sasha Ioan, născut pe 14 iunie 2023, iar împreună formează o minunată familie. Totul le merge perfect însă până aici au avut de trecut unele hopuri.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În ceea ce o privește pe Theo, anunțul relației cu Anghel n-a fost făcut în cel mai plăcut mod. Cei doi au fost fotografiați anul trecut de paparazzi, iar în urma imaginilor, s-a speculat că frumoasa artistă l-ar fi înșelat pe Alex Leonte. De ce? Ei bine, pentru că nici Theo, nici Alex nu au anunțat că s-au despărțit între timp. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Chiar și fosta relație a fost un lucru foarte bun care mi s-a întâmplat. Noi n-am avut niciun fel de problemă. Suntem ok în continuare. Chiar și despărțirea a fost, așa cum am mai spus, în beneficiul amândurora. Dacă te uiți la viețile noastre acum, și el e fericit și e bine, și eu sunt fericită și sunt foarte bine”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcastului.

„El fericit și e bine, și eu sunt fericită”

După aproape 5 ani de relație, aceștia au hotărât să o ia pe drumuri diferite. De-a lungul timpului au fost semne că nu sunt făcuți unul pentru altul, căci Theo a declarat la un moment dat că se certau destul de des, dar nu au avut putere să se despartă. Iată însă că altele au fost planurile destinului, iar la un an de zile după despărțire, Theo este mai fericită ca oricând, deși pe atunci au durut-o speculațiile oamenilor.

M-a durut că oamenii s-au îndoit de faptul că n-aș fi fost corectă într-un aspect atât de important al vieții mele. Asta cred că m-a durut. Eu le-am dat acces la cine sunt eu cu adevărat, la cine am fost eu tot timpul.

Poate unii dintre ei s-au îndoit de faptul că aș fi acționat după cum eu le-am arătat că sunt. Cred că, pe de altă parte, au rămas lângă mine oamenii care au fost siguri de cine sunt”, a mai declarat solista.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191