Theo Rose are mare încredere în bona fiului ei. Cine e femeia care are grijă de Sasha: „E un fel de mamă, e foarte lejer să o avem” – EXCLUSIV

Theo Rose are mare încredere în bona fiului ei. Cine e femeia care are grijă de Sasha: „E un fel de mamă, e foarte lejer să o avem” – EXCLUSIV

Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doar trei luni, când a născut un băiețel perfect sănătos, care poartă numele Sasha Ioan. Rapid ea a revenit la muncă, a reluat cântările, concertele, dar și filmările pentru „Vocea României”, sezonul 11. Doar cu o bună organizare reușește să le ducă pe toate la bun sfârșit, după cum a declarat într-un interviu pentru Libertatea.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte decoltată, și încălțată cu pantofi cu toc înalt, Theo Rose și-a făcut apariția la lansarea grilei de toamnă Pro TV. Nu a apărut singură, ci alături de Anghel Damian, partenerul ei.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Theo Rose: „Evident că el e prioritatea mea numărul 1”

Cu zâmbetul pe buze, cântăreața, care joacă și în serialul „Clanul” de la Pro TV, a vorbit într-un interviu pentru Libertatea despre viața ei, după ce a devenit mamă. Spune că a reușit să se organizeze foarte bine, petrece mult timp cu Sasha, dar onorează și toate cântările, concertele și merge și la filmările „Vocea României”, sezonul 11, unde e jurat alături de Horia Brenciu.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Merge foarte bine treaba pentru că am reușit să mă organizez în sfârșit, cumva”, ne-a spus Theo Rose, care a și explicat cum își împarte timpul. „Copilul reușește să îți prioritizeze cumva lucrurile în viață. Evident că el e prioritatea mea numărul 1, fac cu drag tot ce fac, toate proiectele din care fac parte îmi merg foarte, foarte bine și am reușit cumva să îmi organizez timpul astfel încât să am timp suficient pentru copilul meu, să nu cumva să mă simt vinovată că sunt mult plecată de acasă sau așa.

Ca să scap de vina asta, am reușit cumva să îmi pun toate lucrurile în ordine și să îmi fac un program frumos”, ne-a mai dezvăluit cântăreața.

Theo Rose are bonă pentru fiul ei și al lui Anghel Damian

Când ea lipsește de acasă, mai multe persoane o ajută cu Sasha. Și Anghel Damian e prin preajmă, dar și bona, doamna pe care o aveau în casă înainte ca băiețelul să vină. Și mama actorului, dar și mama ei au câteodată grijă de băiețel, după cum mărturisește Theo Rose.

„Avem ajutorul unei doamne care deja era în casa noastră de câțiva ani. E o femeie extraordinară, e un fel de mamă, mama mea, mama lui Anghel, e foarte lejer să o avem în casă, suntem familiarizați cu figura dumneaei și e o figură foarte normală, foarte firească și împărtășim aceleași valori.

La fel și mamele noastre vin ori de câte ori avem nevoie, la cântări, la concerte, ele sunt acolo, lângă noi, petrec nopțile, dacă e nevoie, cu Sasha. Și așa mă ajută să fiu și eu mai liniștită, mai relaxată, să nu fiu stresată, să nu mă stresez, să mă gândesc că n-ar fi copilul pe mâini bune. Tot timpul e ok la noi în casă, în familie!”, ne-a explicat vedeta.

Declarații despre „Vocea României”, sezonul 11

În curând, la Pro TV, va începe noul sezon „Vocea României” în care Theo Rose și Horia Brenciu împart scaunul de jurați. „La Vocea României e o mare nebunie. Sezonul ăsta, cu Horia Brenciu, o să vedeți, e de-o energie extraordinară. Trebuie să urmăriți. Și, mai zis încă o dată, nu vreau să mă laud, dar avem niște voci în echipă care sunt convinsă că o să creeze momente virale, pe care toată țara o să le știe.

Am fost șocați, avem niște voci versatile, foarte complexe, sunt nebuni la cap, cântă extraordinar. M-a provocat acest sezon de Vocea și am avut noroc că Horia e foarte deschis la toate ideile mele nebune”, a mai zis Theo Rose pentru Libertatea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191