Theo Rose, primul zbor alături de fiul ei, Sasha Ioan. Ce imagine specială a postat artista / FOTO

Theo Rose, primul zbor alături de fiul ei, Sasha Ioan. Ce imagine specială a postat artista / FOTO

Theo Rose a zburat pentru prima dată alături de fiul ei, Sasha Ioan. Cei doi s-au dus în Cluj-Napoca, iar artista le-a arătat fanilor ei o imagine specială cu micuțul său. Iată ce a postat cântăreața pe rețelele de socializare!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Theo Rose este mai fericită ca niciodată de când l-a născut pe fiul ei, Sasha Ioan, iar artista le arată fanilor diverse momente emoționante din viața ei și a băiatului său. De această dată, cântăreața le-a spus internauților că zboară pentru prima dată alături de micuțul ei.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Theo Rose a postat o imagine specială cu ea și micuțul ei, Sasha Ioan. Artista și băiatul ei se aflau în avion, iar ea a menționat în postare faptul că este primul zbor al fiului ei.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191