Theo Rose, schimbare totală de look. Vedeta și-a arătat sânii măriți: „Să mă țineți minte așa și pentru când s-or duce”

Theo Rose, schimbare totală de look. Vedeta și-a arătat sânii măriți: „Să mă țineți minte așa și pentru când s-or duce”

Theo Rose este, fără nicio urmă de îndoială, una dintre cele mai iubite artiste e la noi. Ea, împreună cu iubitul ei, actorul Anghel Damian, au un băiețel pe nume Sasha Ioan.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Recent, Theo Rose și-a luat fanii prin surprindere cu o înfățișare spectaculoasă. Imaginea este din timpul filmărilor de le Vocea României. În fotografie, jurata emisiunii seamănă leit cu Daenerys Targaryen, un personaj din celebrul serial Game Of Thrones.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

În imagine Theo Rose este îmbrăcată într-o elegantă rochie neagră cu un decolteu adânc, completată de o coafură ieșită din comun. Theo a optat pentru o perucă cu păr argintiu, care completează cu stil întregul său look, iar în descrierea fotografiei, artista a postat următoarele:

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„O poză care n-are cum să treacă neobservată Va rog să mă țineți minte așa și pentru când s-or duceAbia aștept să înceapă @vocea_romaniei ”, a scris Theo Rose pe Instagram. „Daenerys targaryen?”, a intrebat unul dintre fanii, în timp ce altul a întrebat-o „Unde sunt dragonii”.

Theo Rose a născut acum aproximativ două luni, pe 14 iunie, aducând pe lume un băiețel. Având în vedere că îi place mult să facă sport, artista a revenit fără mare efort la forma fizică pe care o avea înainte de naștere.

„Cred că la operație de cezariană am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație, adică rugăciunile mele, să rămân cu vreo 55 de kilograme de la 62 s-au dus, că am rămas cu 50 în cap.

Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit o mâncărime puternică și am așa, o pată de vergeturi pe un picior, care nu mă deranjează, nu am nicio problemă, dar de celulită vreau să scap.(…)

N-am ce să le fac (n. red vergeturilor), dar pentru celulită sunt dispusă să fac câteva chestii ca să scap de ea, că nu se cade la o fată slabă să umble cu celulita pe ea”, a declarat Theo Rose.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191