Theodor Andrei, despre reprezentarea României la Eurovision. Cum a fost pentru el momentul în care a intrat pe scenă: „Pe plan egoist…”

Theodor Andrei, despre reprezentarea României la Eurovision. Cum a fost pentru el momentul în care a intrat pe scenă: „Pe plan egoist…”

La câteva zile de la eliminarea din competiție, Theodor Andrei a vorbit despre reprezentarea la Eurovision 2023. Artistul a explicat cum a fost pentru el momentul în care s-a urcat pe scena marelui concurs. Iată ce declarații a făcut cântărețul!

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

În cadrul unei emisiuni TV, Theodor Andrei a spus că Eurovision a fost un pas important pentru el în carieră, deoarece a învățat foarte multe din această competiție și se bucură că a putut participa.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

„Totul este într-un trend ascendent și cred că Eurovision, pe plan egoist, e un nou pas foarte grav pentru fiecare artist care a fost acolo. Acum, pe plan mare, sunt multe lucruri care au contat, este o echipă, sunt niște costuri de producție și așa mai departe”, a mărturisit cântărețul.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Întrebat cum a fost acolo, artistul a precizat că nu a avut deloc emoții în momentul în care s-a văzut pe marea scenă, cu toate că multe persoane îi spuneau că va avea foarte multe emoții și își va pierde concentrarea.

 

„Am auzit de multe ori că o să mă taie emoțiile când ajung pe scenă și o să mi se rupă filmul, dar a fost super ok, adică prima oară când am călcat pe scenă am zis: „Ok, deci așa e treaba aici, trebuie să facem treabă!”. A fost totul super ok, am fost mai bine în repetițiile cu publicul, dar a fost totul foarte bine”, a mai adăugat el.

 

Artistul a vorbit și despre piesa lui

Mai mult decât atât, Theodor Andrei a vorbit și despre piesa lui, melodia cu care a reprezentat România la Eurovision. Artistul a declarat că nu înțelege de ce piesa lui nu a strâns voturi, pentru că ea a dunat puncte.

„Piesa este despre războiul în dragoste, lupta dintre rațiune și instinct, răul necesar, chestia asta care mie mi se pare o latură a subiectului generic de iubire, dar care nu e tocmai exploatată. Cred că nu a luat voturi, pentru că este un conținut nișat. Voturi au fost, numai că algoritmul prin care se calculează transpunerea din voturi în puncte este unul care rămâne nedeslușit și nu pot să-mi explic asta. Eu știu foarte clar că românii din diaspora ne-au votat”, a spus cântărețul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191