Ți se face pielea de găină! Ce se ascunde pe bancnota de 100 de euro: toți românii o folosesc, dar n-au observat asta!

Ți se face pielea de găină! Ce se ascunde pe bancnota de 100 de euro: toți românii o folosesc, dar n-au observat asta!

Poate că cei mai mulți dintre noi am ținut în mână o bancnotă de 100 de euro. La prima vedere, pare complet obișnuită, iar mai mult ca sigur că doar foarte puțini dintre noi au dat mare atenție detaliilor de pe această bancnotă. Însă, dacă privim cu ceva mai mult atenție, putem observe unele detalii extrem de bizare, care, recent, au pus pe jar toți internauții!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Poate părea un obiect extrem de banal, pe care milioane de oameni de-a lungul Europei, cât și dincolo de ea, îl folosesc aproape zilnic, fără să se gândească prea mult la el. Mai mult ca sigur că și în țara noastră sunt extrem de mulți români care folosesc bancnota de 100 de euro, poate chiar aveți una în portofel și în acest moment! Însă, deși aceasta pare complet banală, deloc diferită de oricare altă valută din lume, dacă privim ceva mai atent vom observa unele detalii extrem de bizare! Iar, destul de recent, întreg Internetul a fost pus pe jar după ce pe rețeaua de socializare TikTok au fost făcute publice imaginile cu secretele acestei bancnote!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Mai precis, în timp ce verificau mai atent detaliile acestie bancnote, Internauții au descoperit o mulțime de simboluri ce înfățișează extratereștri! Da, deși pare extrem de bizar și neașteptat, bancnota de 100 de euro ascunde mai multe imagini cu OZN-uri, cât și reprezentări ale faimoșilor „omuleți verzi”! Potrivit internauților, este pentru prima oară când aceste detalii sunt observate, iar imaginile au făcut înconjurul lumii!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Desigur, deși poate părea palpitant să credem că, presupunând că aceste simboluri chiar sunt reale, iar ele ar fi un mesaj secret transmis de către autorități, cu privire la prezența extratereștrilor printre noi, nu este deloc exclus ca explicația să fie una ceva mai banală! Poate fi vorba despre simple metode subtile anti-fraudă, pentru a face mult mai dificilă falsificarea bancnotelor.

Cu toate acestea, indiferent de motiv, este destul de bizar să vedem că pe simpla bancnotă de 100 de euro se află OZN-uri și imagini cu extratereștri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191