Ți se rupe inima! Ce spunea Irina Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel: „Mie îmi trebuia o mamă”

Ți se rupe inima! Ce spunea Irina Columbeanu despre divorțul dintre Monica Gabor și Irinel: „Mie îmi trebuia o mamă”

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, are foarte mulți fani în mediul online pe care foarte des îi delectează cu talentul ei artistic foarte dezvoltat.

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Într-unul dintre videoclipurile postate pe rețelele de socializare Irina Columbeanu și-a povestit și desenat viața. Totul s-a întâmplat acum câțiva ani.

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Ea spune că la vârsta de 3-4 ani, era foarte tristă că părinții ei s-au despărțit, un lucru foarte normal pentru un copil atât de mic. Irina l-a făcut a desenat câteva lacrimi și mai apoi o inimă frântă, în care a scris „mama” și „tata”.

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

„Pe la vârsta de 3-4 anișori eram foarte tristă pentru că părinții mei se despărțiseră. Logic! Mie îmi trebuia o bonă. Numai că mie nu-mi trebuia o bonă, îmi trebuia o mamă”, a povestit Irina Columbeanu în timp ce își desena viața.

În același videoclip, fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu povestește că se simte inconfortabil când apar mereu poze cu ea peste tot.

Au trecut deja câțiva ani buni de când Irina Columbeanu și-a descoperit pasiunea pentru pictură. Părinții ei au ajutat-o să își urmeze visul. Tablourile pe care le face ajung să coste mulți bani.

Atunci când era doar un copil, Irina Gabor a participat la primul ei vernisaj în România, unde și-a expus o parte din lucrări. Tatăl ei a oferit un interviu și a vorbit despre pasiunea fiicei sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, povestea Irinel Columbeanu, potrivit

Fata a reușit ar fi reușit să strângă, doar din vânzarea tablourilor, suma de aproximativ de euro, până în anul 2022.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru sursa amintită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191