Tinu Vidaicu, primele declarații după căsătoria lui Dani cu Gabriela Oțil! Nașul celor doi a spus cum a reacționat prezentatorul TV când și-a văzut soția în rochie de mireasă / VIDEO

Tinu Vidaicu, primele declarații după căsătoria lui Dani cu Gabriela Oțil! Nașul celor doi a spus cum a reacționat prezentatorul TV când și-a văzut soția în rochie de mireasă / VIDEO

Astăzi, Gabriela și Dani Oțil și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar nași le-au fost Roxana și Tinu Vidaicu. La scurt timp după ce a avut loc ceremonia religioasă, la ieșirea din biserică, nașul celor doi, Tinu Vidaicu, a făcut primele declarații despre căsătoria finilor lui.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Zi de mare sărbătoare în familia Gabrielei și a lui Dani Oțil! Astăzi, cei doi s-au cununat religios, iar alături de ei au fost prietenii apropiați și familia. Roxana și Tinu Vidaicu sunt nașii celor doi eveniment al verii!

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ce a declarat Tinu Vidaicu după căsătoria lui Dani cu Gabriela Oțil

După ce a avut loc ceremonia religioasă, nașul Gabrielei și al lui Dani Oțil, Tinu Vidaicu, a făcut primele declarații despre emoționantul eveniment. Soțul Roxanei Vidaicu a recunoscut că a avut și el emoții și că s-a bucurat enorm că cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Întrebat ce sfat le dă finilor săi, Tinu Vidaicu a spus că Gabriela și Dani Oțil se pot baza pe el și Roxana și că le vor fi alături în fiecare moment.

Cum a reacționat prezentatorul TV când și-a văzut soția în rochie de mireasă

Ulterior, nașul celor doi a spus că prezentatorul TV a fost surprins când și-a văzut soția în rochie de mireasă.

Potrivit declarațiilor făcute de Tinu Vidaicu, Dani și Gabriela Oțil nu au pregătit ceva special pentru danul mirilor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191