„Ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat”. Cine e şoferiţa drogată care l-a ucis pe Matei, în Brăila. A fost filmată cum conducea cu viteză în noaptea tragediei

„Ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat”. Cine e şoferiţa drogată care l-a ucis pe Matei, în Brăila. A fost filmată cum conducea cu viteză în noaptea tragediei

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seara. Martorii spun că şoferiţa circula cu viteză foarte mare, astfel că impactul a fost devastator. Copilul de 3 ani a murit pe loc. Accidentul vine după ce, cu câteva zile în urmă, moartea lui Sebastian şi a Robertei a îngrozit România, cei doi tineri fiind izbiţi mortal de maşina condusă de Vlad Pascu, drogat la volan.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Femeia gonea cu viteză prin localitate

Camerele de supraveghere din localitate au filmat-o pe şoferiţa drogată cu doar câteva clipe înainte să îl lovească mortal pe Matei. În imagini se vede cum gonea pe o altă stradă, lucru confirmat şi de martori. 

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„A venit o maşină după colţ, cu mare viteză. De frică am fugit cum stăteam pe bordură acolo spre nepoţica mea să nu cumva să iasă, ţipam la ea şi în timpul ăla l-a călcat pe cel mic. Deodată s-a auzit poc şi când m-am uitat jos, era jos fără suflare, am ţipat, am zbierat, au ieşit toţi vecinii”, povesteşte o vecină, martoră la accidentul de groază.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Copilul s-a stins sub privirile vecinilor

Eforturile medicilor au fost în zadar. Copilul s-a stins sub privirile vecinilor. Cu jucăria micuţului în braţe, bunica îşi plânge cu lacrimi amare nepotul. „Voia să-i cumpăr astăzi iepuraşi, la ora 9 eram programaţi să mă duc să îi iau 2 iepuraşi, că el voia iepuraşi”, a mărturisit bunica băiatului. „El stătea aici, aici se juca şi ea a urcat aşa, l-a plesnit, s-a dus direct în partea aia”, a adăugat aceasta.

Şoferiţa drogată este încă în libertate

Şoferiţa drogată este încă în libertate. Nu s-a luat măsura arestării preventive sau reţinerii pentru 24 de ore pentru că se aşteaptă rezultatele de laborator. Femeia de 38 de ani are şi ea un copil mic, aşa cum se vede din pozele de pe reţelele de socializare. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191