Toată familia lui Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, a fost trimisă în judecată de DIICOT

Toată familia lui Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, a fost trimisă în judecată de DIICOT

Toată familia Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT. Este vorba despre Vlad Pascu și părinții lui, Mihai și Miruna Pascu.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Procurorii au considerat că au strâns suficiente probe pentru a-i trimite pe cei trei în judecată. Vorbim despre fapte diferite. Vlad Pascu, șoferul de 19 ani care a produs tragedia din stațiunea 2 Mai, este trimis în judecată pentru trafic de droguri. Procurorii au probe că acesta ar fi furnizat stupefiante prietenilor lui la petrecerile pe care le organiza.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În ceea ce o privește pe Miruna Pascu, ne amintim, aceasta a fost trimisă în judecată pentru că a încercat să influențeze martorii din dosarul accidentului 2 Mai. Încerca să îi convingă pe cei care au fost la fața locului să nu declare ceea ce au văzut, pentru ca fiul ei să scape cu o pedeapsă ceva mai blândă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

În ceea ce îl privește pe Mihai Pascu, acesta a fost trimis în judecată pentru că depozita muniție acasă, într-un spațiu unde nu ar fi trebuit să fie muniție. Toți cei trei, așa cum spuneam, vor ajunge în fața unui judecător de la Tribunalul București.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191