Top 3 zodii care ar putea începe săptămâna lovite de răzbunare. Karma nu le iartă!

Top 3 zodii care ar putea începe săptămâna lovite de răzbunare. Karma nu le iartă!

Începutul săptămânii vine cu noi vești nu foarte bune pentru trei zodii ale horoscopului. Momentul pentru a-și primi înapoi răul făcut a venit, iar Karma nu va fi deloc blândă cu ele. Astrele sunt pregătite să le plătească acestor nativi cu aceeași monedă, pe baza acțiunilor lor din trecut nu foarte ortodoxe. 

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Persoanele născute în semnele zodiacale Pești, Scorpion și Berbec pot începe săptămâna nu în cea mai bună formă, întrucât se anunță răzbunări din partea persoanelor cărora le-au greșit. Chiar dacă par invincibile și fără teamă, aceste zodii pot îngenunchea în fața durerii de care pot avea parte. 

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Peștii vor plăti pentru răul făcut 

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt cunoscute drept persoane extrem de invidioase și rău intenționate, deși la prima vedere nu ar fi date de gol de aceste aspecte. 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Totuși, răutatea cu care au acționat cândva o parte dintre Pești se va întoarce împotriva lor, astfel că la începutul săptămânii următoare se pot confrunta cu diverse scandaluri și probleme cu persoane din jurul lor. 

Astrele anunță că în majoritatea cazurilor Peștii pot da peste oameni care le vor da planurile peste cap și le vor face rău, astfel că lumea lor se poate nărui într-o clipită. 

Scorpionii vor plăti scump pentru o dezamăgire în dragoste 

Nativii care au frânt inimi, au înșelat sau au abandonat persoanele care le iubea se pot confrunta cu aceeași situație. A venit și rândul lor să sufere din dragoste și să simtă ceea ce au simțit foștii lor parteneri, atunci când ei le-au făcut rău. Astrele le avertizează să se înarmeze cu multă răbdare, căci pot afla de o trădare din partea partenerului de cuplu. 

Săgetătorii se pot confrunta cu o perioadă de singurătate 

Toxicitatea și egoismul de care dau dovadă deseori aceste îi poate costa scump pe nativii Săgetătorului. Lumea lor poate fi năruită atunci când au cea mai mare nevoie, chiar de către persoanele cărora le-au făcut cel mai mare rău și pe care le-au lăsat singure atunci când aveau cea mai mare nevoie. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191