Top 3 zodii care au norocul de partea lor în săptămâna 11-17 septembrie. Sunt protejate de Dumnezeu în tot ce își propun

Top 3 zodii care au norocul de partea lor în săptămâna 11-17 septembrie. Sunt protejate de Dumnezeu în tot ce își propun

Toamna și-a făcut încet, încet, în drepturi, iar acest lucru însemnă venirea unei perioade excelentă pentru unii nativi. Potrivit astrelor, cinci zodii se vor bucura de protecție divină. Click! îți spune, în rândurile, de mai jos dacă ești unul dintre norocoși!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Berbec

Nativii născuți în zodia Berbec sunt guvernați de planeta Marte, planeta energiei, a acțiunii și a dorinței. Acești nativi sunt atrași de acțiune și nu vor pierde niciodată prea mult timp stând pe gânduri.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Ei sunt cunoscuți pentru energia lor debordantă și determinarea lor ieșită din comun. Totuși, ei au putea folosi această energie să acorde atenție modului în care comunicați cu cei din jur.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Acum, ei trebuie să fie atenți să asculte și să-i abordeze pe cei dragi cât mai atent. Sunt protejați dar ar trebui să îi protejeze și pe alții!

Rac

Semn de Apă, guvernat de Lună, zodia Rac este cea mai dificilă și mai sensibilă dintre toate. Dar are atât de multe calități, încât îi trecem cu vederea toate sensibilitățile și capriciile. Vezi totul despre zodia Rac – cu ce zodii e compatibil cel născut în Rac, caracter, destin.

Racii sunt cunoscuți pentru natura lor sensibilă și legătura profundă cu emoțiile. În această toamnă, astrele relațiile și conexiunile emoționale. Racii se pot simți mai conectați cu cei dragi și pot dezvolta relații mai strânse și mai armonioase.

Totodată, Racii sunt protejați de Dumnezeu și pot avea idei inovatoare, pot explora pasiuni artistice și pot lua decizii intuitive în viața lor.

Vărsător

  Zodia Vărsător este cea mai deosebită dintre toate, cea mai nonconformistă și cea mai liberă în gândire. Nativii Vărsător fac totul altfel decât cei din jur, dar au și numeroase calități pentru care sunt foarte apreciați.

Vărsătorii sunt atașați de casă și familie și caută stabilitatea și siguranța în septembrie 2023. Ei pot simți o creștere a stării de bine care îi va ajuta foarte bine.

Ei trebuie să fie concentrați pe colaborare și pe ascultarea cu atenție în conversații. Sunt nevoiți să se conectezi la nivel emoțional cu cei apropiați și pentru a le arăta că le pasă. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191