Top 3 zodii cu noroc la bani în săptămâna 14-20 august. Le vin sume frumușele, fără să facă nimic

Top 3 zodii cu noroc la bani în săptămâna 14-20 august. Le vin sume frumușele, fără să facă nimic

Top 3 zodii cu noroc la bani în săptămâna 14-20 august. Le vin sume frumușele, fără să facă nimic! Vorbim despre cele 3 zodii de foc ale horoscopului, care parcă au lipici la bani în această perioadă. Este recomandat să profite de orice șansă, dar în același timp, este bine să nu cheltuie prea mult și să profite de abundență pentru a economisi sau pentru a investi eficient. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Top 3 zodii cu noroc la bani în săptămâna 14-20 august

Berbec

Nativii din acest semn solar vor avea parte de o lună bună, mai ales în perioada 14-20 august! Este un moment bun pentru a investi în dobândirea unor noi abilități. Nu numai că vă va lărgi orizontul, dar va aduce beneficii în domeniul în care lucrați. Finanțele vor fi tot mai bogate. Profiturile vor veni din toate direcțiile, iar acesta va fi un moment bun pentru a vă extinde și a crește din punct de vedere profesional. Este un moment bun pentru a investi. Sfatul este să nu devii nesăbuit cu banii tăi și să fii atent la acte înainte de a investi.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Leu

Nativii din zodia Leu ar trebui să profite din plin de acest tranzit, deoarece astrele sunt toate pregătite să te favorizeze în demersurile tale. Nu vă veți bucura doar de siguranță financiară, ci și de mulțumire la locul de muncă. Orice plan de dezvoltare sau extindere pe care îl aveți, va pica la fix. Afacerile vor înflori, iar persoanele aflate la locul de muncă au șanse să obțină promovări și creșteri salariale. S-ar putea să câștigați unele premii. Investițiile făcute anterior vor fi fructuoase și este posibil să faceți și unele mai valoroase.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Săgetător

Acest semn de foc cu Jupiter ca planetă guvernatoare este pregătit să prospere în această lună. Veți câștiga laude pentru realizările voastre și admirație pentru munca asiduă. Astrele prevestesc satisfacție și creștere la locul de muncă – fie că este vorba de un loc de muncă sau de o afacere, din punct de vedere financiar veți economisi. Sfatul este să vă controlați cheltuielile și extravaganțele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191