Top 3 zodii lovite de karma în săptămâna 18-24 septembrie. Le merge totul pe dos

Top 3 zodii lovite de karma în săptămâna 18-24 septembrie. Le merge totul pe dos

Începutul săptămânii viitoare nu se anunță a fi deloc unul promițător pentru trei nativi ai zodicalui, căci planurile lor nu se vor desfășura așa cum și-au propus. Poate fi vorba despre probleme financiare sau de comunicarec care le vor bune bețe în roate. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Persoanele născute în semnele zodiacale: Berbec, Rac și Săgetător trebuie să fie în gardă și atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Astrele le recomandă să se înarmeze încă din acest weekend cu răbdare și toleranță. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Berbecii vor avea divergențe în familie 

Acești nativi dau din nou dovadă de încăpățânare și se pun rău cu familia lor. Din motive cunoscute doar de ei, cert este că atât timp cât Berbecii nu vor renunța la grandomania care-i caracterizează, nu vor putea să aibă liniște. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Indiferent cu ce problemă se vor confrunta, astrele le recomandă să învețe să lase de la ei și să nu mai dea dovadă de încăpățânare, mai ales atunci când nu au deloc dreptate. Ar fi timpul să nu mai fie atât de egoiști și să acorde mai multă atenție nu doar nevoilor lor, ci și ale celor din jur. 

Racii pot suferi pe plan amoros 

Pe cât de încăpățânați au fost în legătură cu persoanele care îi iubeau, pe atât de neajutorați și lipsiți de iubire se vor simți în zilele următoare. A venit momentul ca Racii să plătească cu vârf și îndesat încăpățânarea lor și să primească lecțiile pe care viața li le oferă. 

Indiferent dacă au ieșit dintr-o relație sau au încheiat socotelile cu o persoană din trecut, pentru Raci va fi un adevărat șoc să se confrunte cu sentimentele reale pe care le nutreau față de persoanele în cauză. 

Săgetătorii se vor considera niște ghinioniști 

Și acești nativi s-au considerat atât de siguri pe ei încât au uitat de cei din jurul lor. Acum însă, a venit momentul să dea socoteală pentru indiferența lor și se vor vedea nevoiți să apeleze la ajutorul persoanelor pe care le-au rănit. 

Sunt șanse destul de mari ca anumiți nativi să se simtă neajutorați, însă acest sentiment este rezultatul comportamentului lor indiferent. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191