Tot mai multe persoane pun unt sau ulei de cocos în cafea. Explicația pentru care fac acest lucru

Tot mai multe persoane pun unt sau ulei de cocos în cafea. Explicația pentru care fac acest lucru

O bună parte dintre noi ne începem dimineața cu o cană de cafea. Această băutură a devenit, practic, de nelipsit din rutina noastră, iar fie că preferăm cafeaua neagră, ori adăugăm lapte, frișcă, sau alte arome, o cană de cafea nu va lipsi niciodată de lângă noi, dimineața. Însă, știați câte beneficii interesante poate avea puțin unt, ori ulei de cocos, adăugat în cafea? Ei bine, află din rândurile următoare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O bună parte din populația globului își începe dimineața alături de o cană de cafea, iar românii nu fac excepie de la această „regulă”. Această băutură a devenit, practic, parte din rutina noastră zilnică, iar o bună parte dintre noi nu își pot imagina o zi în care să nu bea deloc cafea. Nici nu mai contează dacă o preferăm neagră, ori adăugăm zahăr, lapte, frișcă, ori alte arome, cafeaua nu lispește niciodată de lângă noi, dimineața. Însă, doar foarte puțini dintre români știu câte beneficii interesante poate avea puțin unt, sau ulei de cocos, adăugat în cafeaua noastră!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ei bine, dacă aveți chef să experimentați puțin cu băutura voastră favorită, puțin ulei de cocos, sau unt, ar putea fi ingredientul perfect pentru ca simpla cafea să devină mai delicioasă ca oricând! O cantitate mică din unul dintre aceste ingrediente poate face ca băutura să devină mai cremoasă, oferindu-i un aspect vizual extrem de plăcut!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Iar pe lângă modul în care cafeaua va arăta, evident, cocosul adăugat îi va oferi și o tentă de aromă, fără să modifice prea mult gustul cafelei. Față de zahăr și lapte, care pot schimba complet gustul și compoziția cafelei, uleiul, sau untul de cocos, îi va oferi o tentă subtilă, care nu va acapara complet cafeaua!

Desigur, există și câteva lucruri la care trebuie să aveți grijă, dacă apelați la acest truc. Uleiul de cocos este destul de bogat în grăsimi saturate, iar dacă îl adăugați zilnic în cafea, puteți risca să vă confruntați cu probleme de inimă. De asemenea, el este și foarte bogat în calorii. Însă, ocazional, acest ingredient poate transforma cafeaua voastră într-o băutură mult mai delicioasă!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191