Totul este lapte și miere între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! În relația lor, chiar și cele mai mici sarcini se fac în doi. Unde au fost surprinși cu o zi înainte de Paște / PAPARAZZI

Totul este lapte și miere între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! În relația lor, chiar și cele mai mici sarcini se fac în doi. Unde au fost surprinși cu o zi înainte de Paște / PAPARAZZI

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par că au depășit perioada mai dificilă din relația lor, iar acum se înțeleg de minune. Au fost într-o vacanță de vis pe tărâmul bogaților în formulă completă în luna aprilie și imaginile surprinse de curând de paparazzii arată că nimic nu îi mai poate despărți, din contră. Iată cum au fost văzuți cu o zi înainte de Paște.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par că se înțeleg mai bine ca niciodată. Cei doi au depășit perioada dificilă din relația lor, iar acum se bucură de timpul petrecut împreună. Imaginile surprinse de curând de paparazzii sunt dovada clară că nimic nu îi poate separa și că orice lucru mărunt se face în doi în relația lor.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Dovada că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se înțeleg mai bine ca niciodată

În urmă cu o zi, paparazzii au surprins-o pe Bianca Drăgușanu în timp ce pleca de la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Blondina era însoțită de Gabi Bădălău, iar cei doi au avut parte și de ajutor din partea unui bărbat, cel mai probabil șoferul afaceristului, cel care a luat gențile fiecăruia și le-a pus în mașină.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Bianca Drăgușanu a plecat prima de la locație, iar mai apoi, la câteva minute distanță, a fost văzut și Gabi Bădălău în timp ce pleca de la restaurant. Bianca Drăgușanu a mers la o spălătorie din cadrul unui mall, acolo unde și-a lăsat bolidul de lux. Nu a durat mult și a apărut și Gabi Bădălău, așa că, afaceristul și-a luat iubita cu mașina și ajung la mall, acolo unde, de această dată, se opresc să facă cumpărături.

Cum au fost surprinși blondina și omul de afaceri

Afaceristul nu se afla la volanul mașinii lui, ci a condus un Rolls Royce, posibil mașina unui prieten. Mai apoi, cei doi sunt văzuți în timp ce se duc să facă separat cumpărături. Gabi Bădălău intră într-un magazin, își cumpără ceva, iar mai apoi, se întâlnește cu Bianca Drăgușanu, care tot așa, între timp, a mers la cumpărături.

După acest moment, blondina și afaceristul se opresc împreună la un alt magazin, unul de parfumuri, acolo unde intră împreună și petrec ceva timp în interior. La final, nu au plecat cu mâna goala, ci au cumpărat ceva și au plecat tot împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191