Tragedie! A vrut să dea o mână de ajutor, dar și-a găsit sfârșitul. Un român a murit pe o autostradă din Italia, după ce s-a oprit să ajute o familie. Doi copii au rămas fără tată / FOTO 

Tragedie! A vrut să dea o mână de ajutor, dar și-a găsit sfârșitul. Un român a murit pe o autostradă din Italia, după ce s-a oprit să ajute o familie. Doi copii au rămas fără tată / FOTO 

Accident tragic pe o autostradă din Italia. Un român în vârstă de 41 de ani a murit după ce a fost lovit în plin de un camion. Bărbatul se oprise pentru a da o mână de ajutor unor persoane cărora li se stricase mașina, însă și-a găsit sfârșitul. Doi copii au rămas fără tată.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Tragedie pe o autostradă din Italia, acolo unde un bărbat în vârstă de 41 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de un camion. Potrivit informațiilor, acesta se oprise pe dreapta pentru a ajuta o familie al cărui vehicul avea ceva probleme.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Un român în vârstă de 41 de ani a murit după ce a fost lovit de un camion, pe o autostradă din Italia

Vasile Iosif, un român în vârstă de 41 de ani, a sfârșit tragic, pe o autostradă din Italia. Bărbatul, tată a doi copii, oprise pe dreapta să dea o mână de ajutor unor persoane care aveau probleme cu mașina. Șoferul unui camion nu l-a observat și l-a lovit în plin.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Accidentul s-a petrecut pe autostrada A27, în zona Fadalto, din provincia italiană Treviso. Românul a lăsat în urmă doi copii și o soție îndurerată. La scurt timp după decesul acestuia, edilul localității unde Vasile Iosif trăia a transmis condoleanțe familiei.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina direct sub roțile unui autocamion

Zilele trecute, un tragic accident de circulație a avut loc pe o șosea din România. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Hunedoara, și-a găsit sfârșitul pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, după ce a intrat cu mașina direct sub roțile unui autocamion.

În mașină se afla o singură persoană, șoferul. Din nefericire, cadrele medicale ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191