Tragedie cumplită sub ochii părinților. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât

Tragedie cumplită sub ochii părinților. Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât

Un copil de 9 ani din Galați a murit duminică după ce a căzut cu bicicleta, iar ghidonul i-a intrat în gât, scrie postul local de radio Lider FM. Echipele de intervenție sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața micuțului.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

„Un copil din Galați s-a rănit grav, după ce a căzut de pe bicicletă și i-ar fi intrat ghidonul în gât. Imediat după accident, băiețelul a intrat în stop cardio-respirator. Starea lui este foarte gravă”, potrivit Lider FM Galați. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Accidentul s-a produs pe Faleza Superioară a Dunării.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Martorii oculari susțin că băiețelul a căzut cu bicicleta, apoi s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut din picioare. Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respira, mai scrie sursa menționată.

La fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a decis transportul de urgență la Spitalul de Copii din Galați.

Din nefericire, copilul a intrat în comă, iar medicii nu i-au mai putut salva viața.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Galați a confirmat incidentul pentru Digi24, precizând la rândul său că intervențiile echipajului de pe ambulanță și, ulterior, a medicilor au fost în zadar.

În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că băiatul de 9 ani se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se.

„La scurt timp după producerea acestui accident, minorul și-a pierdut cunoștința și a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la fața locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Galați, unde, din păcate, băiețelul a decedat.

La momentul producerii accidentului, minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă”, mai transmit autoritățile.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191