Tragedie în Italia: Un avion militar s-a prăbușit peste o mașină la un miting aviatic. O fetiță de 5 ani a murit

Tragedie în Italia: Un avion militar s-a prăbușit peste o mașină la un miting aviatic. O fetiță de 5 ani a murit

Un avion militar italian s-a prăbușit sâmbătă în timpul unui show aviatic la Torino (nord-vestul Italiei), lovind o maşină şi omorând o fetiţă în vârstă de cinci ani, au relatat media italiene, informează Reuters, preluată de Agerpres.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

ACTUALIZARE 23:30 ‘„Avionul, pilotat de maiorul Oscar Del Do, decola atunci când, din motive necunoscute, a pierdut din înălţime şi s-a izbit de sol”, se arată într-un comunicat al ministerului apărării italian.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Chiar înainte de impact, pilotul a reuşit să se catapulteze. Pentru moment nu este posibil să confirmăm cauza accidentului. Una din ipotezele luate în calcul, dată fiind dinamica evenimentului, este impactul cu o pasăre în timpul primei faze a decolării”, mai transmit autoritățile italiene.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Incendiul produs ca urmare a impactului avionului cu solul a atins din nefericire o maşină care trecea, cu patru persoane la bord, cauzând decesul unei fetiţe şi rănirea altor trei pasageri din vehicul”.

Avionul făcea parte din echipa de acrobație aeriană Frecce Tricolori a forţelor aeriene italiene.

Pilotul aeronavei a reușit să se catapulteze.

Agenţia de presă italiană AGI a relatat că un băiat în vârstă de 9 ani, fratele victimei, a fost grav rănit. Viaţa pilotului, care s-a catapultat, şi cea a părinţilor celor doi copii sunt în afara pericolului.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, accidentul aviatic s-a produs în zona aeroportului Caselle din Torino.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191