Trei bărbați au fost prinși în trafic după ce au încercat să șantajeze o adolescentă ca să-i înapoieze telefonul mobil

Trei bărbați au fost prinși în trafic după ce au încercat să șantajeze o adolescentă ca să-i înapoieze telefonul mobil

Trei bărbați din comuna Munteni, județul Galați, au fost urmăriți și imobilizați în trafic de polițiștii din Tecuci, după ce au șantajat o minoră, scrie Pro Lider FM.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

O fată de 14 ani și-a pierdut telefon mobil într-un parc din Tecuci, iar unul dintre cei trei bărbați l-a găsit. Acesta nu l-a predat poliției, ci a cerut proprietarei suma de 1000 de lei ca să i-l înapoieze.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Familia fetei a mers și a depus plângere la poliție.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Duminică, în jurul orei 14, cei trei bărbați au fost prinși în trafic și reținuți de polițiști, care au deschis un dosar penal pentru șantaj și însușirea bunului găsit.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191