Trei milioane de bucuresteni ar putea îngheţa în case la iarnă. Nicolae Ciucă se delimitează de Nicuşor Dan. „Să-şi rezolve problema”

Trei milioane de bucuresteni ar putea îngheţa în case la iarnă. Nicolae Ciucă se delimitează de Nicuşor Dan. „Să-şi rezolve problema”

Trei milioane de bucuresteni ar putea îngheta în case. Guvernul nu are bani pentru a salva Termoenergetica. Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că primarul Capitalei „trebuie să-şi rezolve problema”, întrebat fiind despre solicitarea lui Nicuşor Dan privind un ajutor de la Guvern pentru rezolvarea problemei termiei în Bucureşti.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Nicolae Ciucă se delimitează de Nicuşor Dan. „Nu eu i-am dat sprijinul politic. El a avut sprijin politic de la PNL, nu de la mine”, a mai spus premierul României, precizând că soluţiile, în acest moment, sunt ridicarea planului de îndatorare sau bani de la buget, însă a doua soluţie nu o acceptă.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Este o problemă a autorităţii locale. PMB are în responsabilitate să rezolve această problemă. Ne aducem aminte că acest lucru, eu personal, am chemat la discuţii pentru a rezolva problema termiei din timpul sărbătorilor de anul trecut. După aceea i-am invitat pe primar şi pe cei responsabili să vină să prezinte un plan concret prin care să rezolvăm această situaţie de sitem din Capitală”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Nicuşor Dan a dclarat, acum câteva zile, că sistemul de termoficare din Capitală acoperă 550.000 de apartamente, la fel cât au toate celelalte unităţi teritorial-administrative din România la un loc. Însă, în timp ce pentru Bucureşti ajutorul de la Guvern a fost de 15 milioane de lei, pentru celelalte UAT-uri a fost de 800 de milioane. „Nu cerem mai mult decât s-a dat celorlalte localităţi din România. Noi, Bucureştiul, avem apartamente în sistem centralizat câte au toate celelalte localităţi împreună. Pentru ele s-au dat 800 de milioane, pentru noi s-au dat 15-20 de milioane. Dacă Guvernul nu are bani, am cerut încă de acum un an să ni se mărească plafonul de îndatorare, astfel încât să ne împrumutăm de banii aceştia de pe piaţă”, a declarat Nicuşor Dan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191