Trei zodii care rămân singure vara aceasta. Acești nativi trec printr-o perioadă complicată

Trei zodii care rămân singure vara aceasta. Acești nativi trec printr-o perioadă complicată

Dacă pentru unii nativi vara înseamnă perioada în care își vor găsi dragostea adevărată, pentru alții, lucrurile nu vor fi deloc așa cum își doresc. Din contră, se anunță momente tensionate în cuplu și vor ajunge la despărțire.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Unii nativi vor trece prin momente dificile pe plan personal, asta pentru că discuțiile în contradictoriu cu partenerul nu vor lipsi. Aceste zodii vor lua în calcul despărțirea de partener și chiar dacă vor lupta pentru relație, destinul are alte planuri și, într-un final, vor ajunge la separare.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Fecioară

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Printre zodiile care nu au deloc noroc în dragoste se numără Fecioarele. Acești nativi pun suflet atunci când sunt într-o relație, dar pot avea parte de dezamăgiri. Nimic nu le aduce mai multă tristețe decât să afle că au fost trădați de partener sau că intențiile sale au fost altele. Fecioarele vor rămâne singure vara asta, perioadă în care se vor concentra pe carieră. Este posibil să își dorească să fie departe de ritmul de viață agitată, așa că, își vor face planuri de vacanță.

Balanță

Nici Balanțele nu au mai mult noroc în dragoste. Cu toate că nu vor arăta niciodată cât de mult suferă, despărțirea de persoana iubită îi va destabiliza din punct de vedere emoțional și își vor analiza acțiunile mai mult ca în trecut. Acești nativi sunt genul de persoane care îi pun pe ceilalți mai presus de propria persoană și sunt dispuși să facă sacrificii, indiferent despre ce este vorba.

Pești

Peștii sunt oameni sensibili, care iubesc cu adevărat și își pun sufletul pe tavă atunci când simt că și-au găsit fericirea alături de persoana iubită. Uneori, acești nativi pot să pară superficiali, de aceea, problemele din trecut care nu au fost rezolvate la momentul respectiv vor reveni în viața acestor nativi. Cuplurile care s-au tot despărțit și împăcat nu vor putea să depășească astfel de momente, iar noi discuții pot pune o presiune în plus pe relație, care a avut de suferit în urma discuțiilor în contradictoriu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191