Trei zodii care se despart de partener până la sfârșitul lunii septembrie. Destinul are alte planuri pentru ei

Trei zodii care se despart de partener până la sfârșitul lunii septembrie. Destinul are alte planuri pentru ei

Trei zodii din horoscop vor avea parte de un moment dezamăgitor în luna septembrie, când vor pune punct relațiilor amoroase. Nativii se despart de partener și vor înțelege că destinul are alte planuri pentru ei. Chiar dacă la început schimbarea va fi drastică, lucrurile se vor așeza treptat.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Prima lună de toamnă continuă cu motive de tristețe pentru trei zodii din horoscop, care vor ieși din relații în care se vedeau pentru tot restul vieții. Ei vor fi nevoiți, din mai multe motive, să pună punct relațiilor în care se află, iar într-un moment neașteptat, poveștile de dragoste vor lua sfârșit. Însă, surprizele de pe alte planuri nu întârzie să apară.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Trei zodii se despart de partenerii lor până la sfârșitul acestei luni

După o perioadă în care credeau că partenerii lor sunt sufletele lor pereche, alături de care vor rămâne până la sfârșitul vieții, lucrurile care se vor întâmpla vor contrazice tot ce știau până acum. Nativii vor fi surprinși de destin și vor înțelege că nu se pun opune planurilor, oricât și-ar dori să rămână alături de persoanele pe care le iubesc acum.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Prima zodie care încearcă să își salveze relația, însă ajunge la eșec, este zodia Capricorn. Nativii vor avea o toamnă plină cu lacrimi și suferință, însă despărțirile vor fi urmate de momente fericite și un succes profesional incredibil. Capricornii vor suferi până la începutul lunii decembrie, când vor primi o nouă oportunitate profesională.

A doua zodie care va trece prin momente triste în luna septembrie este zodia Rac. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste în aceste momente, însă despre care se va dovedi că este temporară. Nativii vor trebui să facă față suferințelor ca să se pregătească pentru cea mai bună perioadă a vieții lor, care va urma curând.

Zodia care va fi copleșită de suferință

Cea de-a treia zodie care pune punct relației cu partenerul este zodia Vărsător. Sensibili din fire, nativii vor fi copleșiți de suferință și își vor găsi greu puterea de a trece mai departe.

Chiar dacă și pentru ei se anunță perioade mai bune, problemele prin care vor trece în aceste momente le vor afecta felul în care văd lucrurile și în viitor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191