Trei zodii care vor avea probleme în relația de cuplu în luna decembrie. Nativii se vor certa cu persoana iubită

Trei zodii care vor avea probleme în relația de cuplu în luna decembrie. Nativii se vor certa cu persoana iubită

Pentru trei zodii, luna decembrie aduce o serie de probleme în relația de cuplu pe care trebuie să le rezolve neapărat. Nativii vor ajunge la conflicte serioase cu persoana iubită și se vor gândi inclusiv la varianta despărțirii, dacă nu găsesc un numitor comun.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Pentru acei nativi care au avut probleme și în trecut în relația de cuplu, perioada următoare nu este una tocmai favorabilă, din contră, apar noi momente tensionate pe care nu vor ști cum să le gestioneze și nu vor face altceva decât să ajungă la conflicte serioase cu persoana iubită.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Leu

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Despre Lei se spune că se numără printre nativii impulsivi, care uneori nu au răbdare să îi asculte pe ceilalți și ajung să tragă propriile concluzii mult prea repede. De aceea, în perioada următoare, Leii trebuie să fie mai atenți și să nu fie cei care dau startul conflictelor în cuplu. Se poate ca acești nativi să fie nemulțumiți de anumite lucruri în relație și vor spune ceea ce nu este pe placul lor într-un mod care poate fi interpretat drept agresiv.

Săgetător

Și Săgetătorii vor trece prin momente tensionate în cuplu, iar pentru cei care au avut parte de conflicte și în trecut, va fi o perioadă mai delicată și cu greu vor ajunge la un numitor comun cu persoana iubită. Săgetătorii vor avea de învățat o mulțime de lecții în luna decembrie, asta dacă își doresc cu adevărat să rămână alături de persoana iubită și să nu mai transforme orice discuție minoră într-un conflict serios.

Vărsător

În schimb, Vărsătorii pot să lase persoanei iubite impresia că nu pun pe primul loc fericirea partenerului și că le pasă doar de propriile dorințe. Ce-i drept, acești nativi sunt mai tentați să se gândească mai mult la ei înșiși decât la armonia și fericirea în cuplu și pot lăsa impresia că opinia persoanei iubite cu privire la un anumit subiect nu are o prea mare importanță, de aceea, Vărsătorii ar trebui să se implice mai mult în relația de cuplu decât de obicei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191