Trei zodii care vor fi promovate în luna septembrie. Acești nativi vor reuși să își îndeplinească cele mai mari dorințe

Trei zodii care vor fi promovate în luna septembrie. Acești nativi vor reuși să își îndeplinească cele mai mari dorințe

Luna septembrie se anunță o perioadă excelentă pentru unii nativi, care vor avea șansa de a fi promovați. Eforturile lor vor fi răsplătite și, în sfârșit, vor avea parte de satisfacția la care au visat.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Se anunță o perioadă plină de reușite pe plan profesional pentru unii nativi, care au muncit inclusiv atunci când alții se bucurau de vacanță. Și pentru că nu au renunțat la visurile lor, destinul îi răsplătește și vor putea să se facă remarcați fără a depune un efort prea mare.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Berbec

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ambițioși din fire, Berbecii nu se lasă prea ușor atunci când este vorba de carieră. Luna septembrie este perioada în care se vor face remarcați. Au idei bune, așa că, nu va fi greu să facă o impresie bună superiorilor. Ce-i drept, în spatele promovării, se ascunde mult efort, asta pentru că nu sunt dispuși să renunțe prea ușor, lucru care se va vede în perioada următoare. Atunci când își propun că vor obține ceva, vor depune toate eforturile în acest sens.

Rac

În schimb, ceva mai temători sunt Racii. Cu toate că uneori se îndoiesc de capacitatea lor și de faptul că își pot duce la bun sfârșit planurile, în luna septembrie, vor învăța să fie mai încrezători în ei sau, cel puțin, să își ascundă emoțiile negative, astfel încât să facă cea mai bună impresie. Este posibil să ia o decizie care să le schimbe radical viața sau să ajungă într-o poziție de conducere la care nu se așteptau neapărat, asta pentru că nu știu întotdeauna cum să se pună în valoare.

Capricorn

Muncitori din fire, nimic nu este mai important pentru Capricorni decât să își îndeplinească obiectivele, în special dacă este vorba despre carieră. Sunt dispuși să facă mari sacrificii pentru a ajunge unde își doresc și nu fug atunci când dau de greu. Faptul că sunt independenți și știut cum să gestioneze situațiile delicate îi va determina pe superiorii nativilor să ia o decizie în favoarea lor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191