Trei zodii care vor suferă din dragoste în luna noiembrie. Nativii vor fi dezamăgiți în relații

Trei zodii care vor suferă din dragoste în luna noiembrie. Nativii vor fi dezamăgiți în relații

Luna noiembrie vine cu tensiuni în relația de cuplu pentru unii nativi și se poate să fie dezamăgiți de persoana iubită, căci lucrurile nu vor fi așa cum și-au dorit. Vor simți că nu sunt o prioritate în viața persoanei iubite și că nu sunt apreciați la fel de mult pe cât și-ar dori.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Următoarea perioadă se anunță mai delicată în relațiile de cuplu, asta pentru că unii nativi vor fi dezamăgiți de partener, lucru la care nu s-ar fi așteptat. De altfel, este posibil să iasă la iveală detalii pe care persoana iubită și-ar fi dorit să le țină ascunse și care ar putea afecta serios relațiile.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Taur

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pentru nativii Taur, luna noiembrie va fi mai dificilă atât în ceea ce privește relațiile cu ceilalți, cât și cu persoana iubită. Acești nativi vor avea impresia că partenerul nu este atent la nevoile vor și că practic nu contează prea mult ceea ce spun ei. Taurii pot să își piardă răbdarea cu persoana iubită și se gândească serios dacă are rost să mai continue relația sau nu.

Gemeni

În schimb, pentru Gemenii care au intrat de curând în noi relații lucrurile nu vor evolua chiar așa cum își doresc, chiar dacă până de curând totul părea lapte și miere. După o perioadă în care părea că nu există mari probleme, situația se poate schimba și pot să apară conflicte. De altfel, Gemenii se vor implica în relație mai mult decât persoana iubită, ceea ce îi va pune pe gânduri și se vor întreba dacă au făcut ceva greșit.

Vărsător

Nici Vărsătorii nu o duc atât de bine la capitolul relații, asta pentru că se poate ca acești nativi să fie dezamăgiți de cum se comportă persoana iubită în cuplu. Se poate ca Vărsătorii să simtă că nu sunt apreciați la fel de mult pe cât își doresc sau că persoana iubită nu știe cum să își arate dragostea. Vărsătorii vor avea de „negociat” în relații, astfel încât să găsească o cale de mijloc, asta dacă nu își doresc să se despartă de persoana iubită.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191