Trei zodii cu lipici la bani în luna octombrie. Nativi vor da lovitura și vor avea câștiguri mari

Trei zodii cu lipici la bani în luna octombrie. Nativi vor da lovitura și vor avea câștiguri mari

Câștig după câștig pentru trei zodii din horoscop! Trei nativi vor avea parte de momente importante în luna octombrie și ei vor reuși să dea lovitura, dar mai ales să fie în centrul atenției pe plan profesional. Norocul le bate la ușă, iar cele trei zodii trebuie să profite din plin de această oportunitate. Iată care sunt nativii cu lipici la bani în următoarea perioadă!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Trei zodii din horoscop vor avea parte de câștiguri mari și se anunță o perioadă destul de bună pentru ei. Norocul va fi de partea lor și vor fi surprinși de multe momente frumoase din partea celor dragi.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Rac

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Racii vor avea parte de câștiguri importante în luna octombrie, iar norocul este de partea lor. Dacă până acum au avut cheltuieli, de acum lucrurile se vor așeza în viața lor și își vor plănui o vacanță pentru a se relaxa alături de prieteni sau familie.

Fecioară

Fecioarele își doresc de fiecare dată să fie în centrul atenției și sunt foarte muncitoare, astfel că fac destul de multe eforturi pentru a se bucura de o carieră de succes. Acești nativi vor câștiga sume mari și vor fi atenți la fiecare investiție pe care o vor face în următoarea perioadă.

Vărsător

Vărsătorii vor avea lipici la bani în luna octombrie și vor da lovitura pe plan profesional. Acești nativi vor scăpa de cheltuieli și se vor bucura de bani mulți în următoarea perioadă, astfel că trebuie să profite din plin.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191