Trei zodii despre ai căror nativi se știe că sunt maeștri manipulatori! Care sunt trăsăturile lor și de ce trebuie să îi eviți

Trei zodii despre ai căror nativi se știe că sunt maeștri manipulatori! Care sunt trăsăturile lor și de ce trebuie să îi eviți

În timp ce fiecare semn zodiacal are puncte forte și defecte, unele sunt cunoscute pentru abilitățile lor de manipulare. Nativii căror zodii sunt cei mai vicleni? Citește în rândurile de mai jos care sunt trăsăturile acestor persoane și de ce e bine să le eviți.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Există nativi care sunt buni conducători, au o atitudine persuasivă și sunt atenți detalii, inspirând încredere. Cu toate acestea, ei tind să fie secretoși, să caute motive pentru a nu avea încredere în tine și au un sentiment foarte slab de gelozie sau invidie. Astfel de persoane sunt unele dintre cele mai manipulatoare, datorită combinației dintre calitățile lor puternice de personalitate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Gemeni

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Persoanele născute în zodia Gemeni sunt cunoscute pentru felul excepțional în care gândesc, și sunt oameni inteligenți și spirituali. Totodată, această zodie este una dintre cele mai viclene, datorită amestecului letal al trăsăturilor enumerate anterior. Gemenii se pot schimba ca un cameleon pentru a obține ceea ce își doresc, fie că este o promovare la locul de muncă sau chiar un câlștig într-o ceartă aprinsă.

Pești

În general, Peștii sunt persoane destul de generoase. S-ar putea să vă întrebați cum reușesc să se claseze printre cele mai viclene semne. Ei bine, pentru că sunt oameni și nicio persoană nu poate fi 100% altruistă tot timpul, chiar dacă, în general, sunt gata să-i ajute pe alții, fără să aștepte nimic în schimb. Drept urmare, ei reușesc, de cele mai multe ori, să pozeze într-o „persoană bună” pentru a te influența în favoarea lor. E bine să știi că atunci când îi manipulează pe alții pentru a-și atinge obiectivele, Peștii acționează adesea într-o manieră pasiv-agresivă.

Leu

Leul este una dintre cele mai atractive și fermecătoare semne ale zodiacului, dar poate fi și una dintre cele mai manipulatoare. Cei născuți sub acest semn au o capacitate naturală de a-i captiva pe alții atât prin cuvintele, cât și prin faptele lor. Ei abuzează frecvent de această autoritate pentru un avantaj personal, dar nu o fac întotdeauna cu răutate. Trăsătură- Leii sunt remarcați pentru că au un puternic sentiment de mândrie și ambiție, ceea ce îi poate determina să-i manipuleze pe alții pentru a-și atinge obiectivele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191