Trei zodii feminine care încep noi relații în luna octombrie. Nativele vor cunoaște dragostea adevărată

Trei zodii feminine care încep noi relații în luna octombrie. Nativele vor cunoaște dragostea adevărată

Pentru trei zodii feminine, luna octombrie se anunță o perioadă în care vor avea noroc în dragoste. Au șansa de a se îndrăgosti din nou, iar poveștile de dragoste începute în această perioadă pot să se transforme în relații de lungă durată.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Pentru nativele care nu mai credeau în dragoste, luna octombrie vine cu surprize plăcute pe plan personal, asta pentru că pot începe noi relații. Vor radia de fericire și vor vedea dintr-o altă perspectivă iubirea.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Taur

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Femeile din zodia Taur au șansa de a cunoaște pe cineva care să le schimbe radical felul în care văd relațiile. De cele mai multe ori, aceste native aleg să nu se implice într-o poveste de iubire până nu sunt sigure, dar în luna octombrie vor renunța la aceste temeri și vor decide că este momentul pentru o schimbare în viața lor, așa că, se vor gândi serios la momentul în care vor di într-o nouă relație.

Leu

În schimb, femeile din zodia Leu nu așteaptă atât de mult, prin urmare, și aceste native pot să se îndrăgostească și să înceapă un nou capitol în viața lor. Dacă în relațiile trecute nu s-au simțit apreciate, lucrurile se schimbă radical și vor cunoaște dragostea adevărată atunci când se așteptau mai puțin. Luna octombrie este perioada în care apar vești bune și pe plan profesional, asta pentru că pot să obțină promovarea la care au visat de mai mult timp sau să decidă să își deschidă propria afacere.

Pești

Și femeile din zodia Pești au noroc în dragoste. După o perioadă în care nu au stat atât de bine la acest capitol, nativele vor ajunge la concluzia că este mai bine să acorde o șansă unui bărbat care și-a exprimat sentimentele. De altfel, se poate ca nativele din zodia Pești să fie precaute în noua relație și să nu creadă atât de ușor promisiunile partenerului, dar în timp, își vor deschide sufletul și vor înțelege că sunt apreciate și iubite așa cum au visat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191