Trei zodii feminine care se vor îndrăgosti în această toamnă. Reușesc să își găsească marea iubire

Trei zodii feminine care se vor îndrăgosti în această toamnă. Reușesc să își găsească marea iubire

Pentru unele native, toamna va fi perioada în care vor avea șansa de a cunoaște pe cineva special și se pot îndrăgosti. Fericirea va fi cu atât mai mare pentru cele care au trecut recent printr-o despărțire sau simțeau că nu își găsesc persoana care să le înțeleagă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Atunci când credeau că nu își vor găsi pe cineva care să le înțeleagă și să le sprijini, astrele fac în așa fel și le pregătesc unor native mari surprize în perioada următoare, asta pentru că vor avea oportunitatea de a cunoaște pe cineva care le va face fericite.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Berbec

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Printre nativele care vor avea noroc în dragoste în perioada următoare se numără femeile din zodia Berbec. Au mereu încredere în ele însele, dar se poate să fi trecut printr-o dezamăgire în dragoste, care să își fi lăsat amprenta pe felul în care văd relațiile. Deși nu stau prea mult pe gânduri, s-ar putea ca în prezent să se gândească de două ori dacă un bărbat merită sau nu atenția. Astrele le sfătuiesc să fie așa cum obișnuiesc să se comporte de obicei, pentru că vor avea șansa de a se îndrăgosti din nou.

Rac

Femeile din zodia Rac sunt sensibile și cuceresc fără prea mult efort orice bărbat. Doar că, aceste native sunt, de cele mai multe ori, timide și nu vor face decât mici gesturi care să îi dea de înțeles bărbatului respectiv că există atracție. Și aceste native vor avea șansa de a cunoaște pe cineva care le va aprecia, așa cum și-au dorit dintotdeauna.

Balanță

Se poate ca nativele Balanță să nu fi fost cele mai norocoase în dragoste și să-și fi neglijat cumva viața sentimentală, în urma dezamăgirilor, prin urmare, pot să nu fie atât de deschise la o nouă relație. Doar că, în timp, își vor da seama că intențiile viitorului partener sunt bune și vor realiza că au alături o persoană specială, care le este sprijin. De aceea, Balanțele trebuie să fie mult mai dornice de a cunoaște oameni noi, asta pentru că vor avea parte de surprize pe plan sentimental.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191