Trei zodii lovite de karma în a doua jumătate a lunii octombrie. Greșelile din trecut le distrug liniștea

Trei zodii lovite de karma în a doua jumătate a lunii octombrie. Greșelile din trecut le distrug liniștea

Astrele pregătesc schimbări majore spre finalul acestui an, iar pentru trei zodii anume, problemele pot începe chiar din a doua parte a acestei luni! Acești nativi vor fi loviți din plin de karma, iar greșelile pe care le-au făcut în trecut îi vor ajunge din urmă!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Deja am intrat și în luna octombrie, iar astrele pregătesc schimbări majore spre finalul acestui an! Pentru trei zodii anume, problemele pot începe chiar din a doua parte a acestei luni, dacă nu fac eforturi pentru a-și schimba atitudinea! Acești nativii vor fi loviți din plin de karma, iar greșelile pe care le-au făcut în trecut îi vor ajunge din urmă!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Aceste trei zodii pot avea un final de lună octombrie de coșmar, iar karma îi va lovi din plin!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, a doua parte a lunii octombrie poate fi una de coșmar. Soarta nu le va mai tolera mult timp comportamentul, iar toate greșelile pe care le-au făcut în trecut se vor întoarce în viața lor. Astrele vor dori să îi învețe o lecție importantă pe pești, iar severitatea problemelor lor va depinde complet de cât de repede învață din ce au făcut și încearcă să își repare greșelile.

Berbec

Pentru berbeci, finalul acestei luni poate fi unul extrem de complicat. Dacă se numără printre nativii conflictuali, care se află mereu într-o ceartă cu cei din jurul lor, astrele pot să dorească să îi învețe cum să fie mai umili. Berbecii pot pierde multe relații în această lună, fiind foarte posibil ca prieteni vechi, persoana iubită, sau chiar și unele rude, să nu mai dorească să interacționeze cu ei, din cauza comportamentului pe care l-au avut.

Taur

Nativii acestei zodii vor avea parte de un final de lună complicat. Karma îi va ataca din plin în luna octombrie, însă, inițial, problemele taurilor vor fi unele mărunte. Însă, dacă nu învață din ele și nu încearcă să își repare greșelile, astrele pot intensifice problemele pe care le pun în fața taurilor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191