Trei zodii pe care trebuie să le eviți la începutul lunii octombrie. Energia lor negativă te va afecta

Trei zodii pe care trebuie să le eviți la începutul lunii octombrie. Energia lor negativă te va afecta

Trei zodii din horoscop vor împărtăși în jurul lor o energie negativă, care ar putea să îi afecteze pe cei din jurul lor. Luna octombrie începe cu probleme pentru acești nativi, care trebuie evitați în primele zile ale lunii. Ei își vor remedia problemele pe parcurs, însă până atunci au nevoie de timp.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Toamna continuă cu probleme pentru trei zodii din horoscop, care vor trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere a stării pe care o vor avea. Energia lor îi va afecta pe apropiații lor, alături de care își petrec timpul de obicei. Acești nativi vor trebui evitați o perioadă, până când energia din jurul lor se va schimba.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Trei zodii pe care trebuie să le eviți la începutul lunii octombrie

Zodiile din horoscop sunt afectate des de energia care vine asupra lor, iar acest lucru se va întâmpla și de această dată.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pentru ei sunt șanse foarte mari să intre în conflicte, motiv pentru care riscă să se îndepărteze de oamenii din jurul lor. Chiar dacă sunt firi pașnice și calme, la începutul lunii octombrie vor avea o perioadă critică.

Prima zodie care va trece printr-o perioadă tensionată și se va lăsa condusă de emoții puternice este zodia Capricorn. Acești nativi nu au avut o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar în ultimele luni, iar acest lucru va contribui la energia pe care o au față de alte persoane. Din acest motiv, nativii au nevoie de timp petrecut singuri, astfel încât să nu izbucnească.

A doua zodie care va trece prin momente neașteptate este zodia Rac. Ei au avut o vară exact așa cum și-au dorit, însă toamna va începe într-un cu totul alt ritm. Nativii vor fi cuprinși de emoții negative, care le va afecta viața în cele din urmă. Deși se află într-o perioadă prosperă a vieții lor și au alături persoane care îi apreciază, acest lucru nu îi va ajuta foarte mult.

Zodia care va fi pe punctul de a pierde tot

Cea de-a treia zodie din horoscop care va întâmpina probleme grave în luna octombrie, mai ales în primele zile, este Scorpion. Nativii se vor simți lipsiți de orice urmă de motivație și vor fi pe punctul de a pierde tot. Într-un moment în care aproape se vor obișnui cu această idee, ajutorul va veni din partea oamenilor dragi, care îi vor ridica. Scorpionii vor reuși să își rezolve problemele, după mult timp de suferință.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191