Trucul genial pentru a răcori casa pe caniculă. Îți trebuie doar o sticlă de apă: ce faci cu ea, de fapt

Trucul genial pentru a răcori casa pe caniculă. Îți trebuie doar o sticlă de apă: ce faci cu ea, de fapt

Deja ne apropiem cu pași repezi de începutul toamnei, însă canicula pare să nu dea niciun semn că ar trece. Temperaturile din termometre rămân unele ridicate, iar majoritatea dintre noi avem din ce în ce mai multe dificultăți în a trece cu ușurință peste această perioadă fierbinte. Ei bine, din fericire, există un truc banal și ieftin care ne poate ajuta să ne răcorim camera destul de mult!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne apropiem cu pași repezi de începutul toamnei. Cu toate acestea, canicula pare să nu dea niciun semn că ar rămâne în trecut. Temperaturile din termometre rămân unele extreme, iar majoritatea dintre noi avem din ce în ce mai multe dificultăți în a trece cu ușurință peste această perioadă fierbinte din an. Ei bine, din fericire, există un truc banal și ieftin care ne poate ajuta să ne răcorim camera destul de mult, potrivit informațiilor oferite de către cei de la !

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Desigur, poate că mulți dintre noi se gândesc că cea mai bună metodă rămâne aerul condiționat, iar, în condiții normale, acest lucru este adevărat. Cu toate acestea, ținând cont că prețurile par să crească din ce în ce mai mult, în pofida asigurărilor pe care le primim de la autorități, poate că ne este groază să mai adăugăm în mod conștient bani de plată și la factura de curent electric. Ei bine, pentru a răci camera în care stăm, putem să folosim o simplă sticlă de apă!

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Mai precis, tot ce trebuie să faceți este să puneți o sticlă de apă în congelator, vreme de câteva ore, iar după ce o scoateți, să o așezați lângă patul vostru! Deși pare ceva absolut banal, aceasta ar trebui să poată să mai scadă temperatura din cameră cu câteva grade!

Sau, un alt truc extrem de eficient este să înmuiați un prosop în apă extrem de rece, iar apoi să îl puneți pe ventilator. Astfel, vântul pe care îl va face acesta va fi unul foarte răcoros și plăcut!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191